TCDD Ticket - Hvor og hvordan køber man East Express Express-billet?

tcdd billet hvor man kan købe og hvordan man får den østlige expressbillet
tcdd billet hvor man kan købe og hvordan man får den østlige expressbillet

TCDD Ticket - Hvor og hvordan køber man East Express Express-billet? : Hvordan får man TCDD-billet? Hvad skal jeg gøre for at købe en togbillet? Hvad er måderne at købe TCDD-togbilletter på? Hvordan køber jeg højhastighedstogbilletter? Svaret på deres spørgsmål findes i vores nyheder ... Du kan få mange forkerte oplysninger, når du søger efter Køb Eastern Express-billetter. Fortsæt læsning for at gøre denne proces lettere og hurtigere.


Indtil videre er det kun tog, der tilhører TCDD Taşımacılık A.Ş., der udfører persontransport på TCDD-linjer, og med liberaliseringen af ​​TCDD vil private virksomheder nu begynde at køre deres egne tog ved hjælp af TCDD-linjer (jernbaner). Vi fortæller dig, hvordan du køber billetter til TCDD Taşımacılık A.Ş. tog.

HVORDAN SKAL DU BRUGE TRAINBILLETTER?

Følgende metoder er tilgængelige for at købe en togbillet. Vi vil kort forklare disse for dig.

 • Electronic Passenger Ticket Sales-Reservation System, kort EYBIS med denne metode kan du få din billet på internettet med rabat på dit kreditkort. At få en togbillet fra internettet KLIK HER.
 • Den anden måde at købe en togbillet på er at afhente din billet fra TCDD-tollerne. For at gøre dette kan du gå til Gar / Station og få din togbillet alt efter togets intensitet. TCDD For at lære åbningstider og telefonnumre på billetkontorerne, hvor der sælges billetter KLIK HER.
 • TCDD Den tredje styring af togbilletter er at ringe til Call Center. TCDD call center telefonnummer 444 8233 (444 TCDDDet er.
 • Du kan nemt få dine billetter fra traumatikken på stationer og stationer ligesom bankens pengeautomater. Togstationer og traumatiske stationer er;
stationer med togstationer
stationer med togstationer
 • Den femte metode til at få billetter er de agenturer, der har en aftale med TCDD. At finde ud af agenturer, der sælger TCDD-billetter i henhold til provinser KLIK HER.
 • Den sidste administration af togbilletter er PTT-afdelinger, og billetoperationerne (salg, retur, ændring) er lavet af PTT-filialer, der er åbne for onlinesystemet i overensstemmelse med kontrakten underskrevet med PTT General Directorate. TCDD billetter til PTT filialer KLIK HER

TOURIST ØST UDTRYKKTID TIMER

Mandag, onsdag og fredag ​​fra Ankara; Toget, der køres fra Kars onsdag, fredag ​​og søndag, afgår fra Ankara klokken 19.55 og fra Kars klokken 23.55.

OPLYSNINGER OM TOURIST ØSTEKONPRESSION

32 service, 2 spisestue, 1 seng og 6 vogn er til rådighed for at afslutte afstanden mellem Ankara og Kars i 9 time.

TOURIST EASTERN EXPRESSION KLIK HER

Turistiske East Express, der afgår fra Ankara mandag og onsdag kl. 19.55 og Kars onsdag og fredag ​​kl. 23.55, billetpriser på 1 TL i et rum og to personer i 400 værelse skal rejses. I tilfælde af det vil det være 1 TL pr. Person.

Eastern Express Route og kort mellem Ankara og Kars

Eastern Express Video - Ilic Views

Eastern Express-billetspørgsmål og svar

Der er også to toiletter i den sovende bil. Situationen kan ændre sig, da antallet af personer, der rejser i sofa og pullman-vogne, er stort.



Eastern Express er et tog, der køres af passager- og restaurantvogne, der drives af TCDD Taşımacık AŞ og slæbt af diesellokomotiv.


RayHaber For at få adgang til det interaktive Eastern Express-kort udarbejdet af Klik her...


Det forlader Ankara og når Kars fra Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan og Erzurum. Venter 5-10 minutter på centralstationer, afgår Eastern Express fra Ankara Station hver dag kl. 17.55 og ankommer til Kars Station kl. 18.30 næste dag og stopper ved følgende hovedstationer:

 • Ankara
 • Kayseri
 • Sivas
 • Cetinkaya
 • Erzincan
 • Erzurum
 • Kars

RayHaber For at få adgang til det interaktive Eastern Express-kort udarbejdet af Klik her...


Rejser på ruten Ankara-Kırıkkale-Kayseri-Sivas-Erzincan-Erzurum-Kars og 1310 kmDoğu Ekspresi, der afslutter vejen på 24.5 timer (1 dag og 30 minutter), stopper ved mange stationer. Den gennemsnitlige hastighed, inklusive stop, er cirka 55 km / t. Togets maksimale hastighed er 80 km / t.


RayHaber For at få adgang til det interaktive Eastern Express-kort udarbejdet af Klik her...


Rejser på ruten Ankara-Kırıkkale-Kayseri-Sivas-Erzincan-Erzurum-Kars og 1310 kmDoğu Ekspresi, der afslutter vejen på 24.5 timer (1 dag og 30 minutter), stopper ved mange stationer. Den gennemsnitlige hastighed, inklusive stop, er cirka 55 km / t. Togets maksimale hastighed er 80 km / t.


RayHaber For at få adgang til det interaktive Eastern Express-kort udarbejdet af Klik her...


Eastern Express afslutter rejsen mellem Ankara og Kars på cirka 24 timer og 30 minutter.


RayHaber For at få adgang til det interaktive Eastern Express-kort udarbejdet af Klik her...


Eastern Express forlader Ankara og når Kars fra Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan og Erzurum. Eastern Express venter på centralstationer i 5 - 10 minutter, hver dag fra Ankara Station 17: 55Han rejser i Kars og ankommer til Kars Station kl. 18.30 næste dag.


På grund af togets naturlige skønhed kræver rejsende og fotografer East Express, som er den travleste sæson i sommersæsonen, og rejser finder normalt sted med pulman-vogne. I vintermånederne er der normalt anmodninger fra forskellige erhvervsgrupper såsom vandregrupper, fotografer, bjergbestigningsgrupper, universitetsstuderende og lærere til bunkervogne. Præferencerne for disse grupper starter i slutningen af ​​december og fortsætter indtil midten af ​​marts.

Eastern Express timer

Ankara Afgang Afgang fra Kayseri Afgang fra Sivas Afgang fra Erzincan Afgang fra Erzurum Flyrejser til Kars
18.00 00.39 04.13 10.26 14.22 18.13
Afgang fra Kars Afgang fra Erzurum Afgang fra Erzincan Afgang fra Sivas Afgang fra Kayseri Ankara Ankomst
08.00 11.59 15.58 22.06 01.38 08.22

RayHaber For at få adgang til det interaktive Eastern Express-kort udarbejdet af Klik her...

 

 


Eastern Express forlader Ankara og når Kars fra Kırıkkale, Kayseri, Sivas, Erzincan og Erzurum. Eastern Express venter på centralstationer i 5 - 10 minutter, hver dag fra Ankara Station 17: 55Han rejser i Kars og ankommer til Kars Station kl. 18.30 næste dag.  RayHaber For at få adgang til det interaktive Eastern Express-kort udarbejdet af Klik her...



Dogu Express er navnet på jernbanelinjen, der drives af TCDD Tasimacilik AS, der går fra Ankara til Kars fra Kirikkale, Kayseri, Sivas, Erzincan og Erzurum. Eastern Express venter på centralstationer i 5 - 10 minutter, hver dag fra Ankara Station 17: 55Han rejser i Kars og ankommer til Kars Station kl. 18.30 næste dag. Der er 10 kabiner i sofa-bilerne, og 4 personer kan rejse i hvert rum. Ark, pique og pude leveres af TCDD Tasimacilik AS, og sæderne i rummet kan bruges som en seng, når det ønskes. Spisebilen har 14 sæder, 47-52 sæder.


På grund af togets naturlige skønhed kræver rejsende og fotografer East Express, som er den travleste sæson i sommersæsonen, og rejser finder normalt sted med pulman-vogne. I vintermånederne er der normalt anmodninger fra forskellige erhvervsgrupper såsom vandregrupper, fotografer, bjergbestigningsgrupper, universitetsstuderende og lærere til bunkervogne. Præferencerne for disse grupper starter i slutningen af ​​december og fortsætter indtil midten af ​​marts.

Spisevogne i Eastern Express består af borde til 4 personer hver. Spisebilen inkluderer morgenmad, suppe, varm mad, kolde sandwich og varme / kolde drikke. Restauranten har ikke en bestemt åbning-lukningstid. Åben for passagerers service 7/24. For detaljer Klik her...


HEPP-kode Rejsetilladelsesdokument kan ikke erstatte! Du skal købe både en HES-kodet billet og en rejsetilladelse. TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om, hvordan man får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden fra Hayat Eve Sığar (HEPP) -programmet. I videoen fortælles borgerne, der har "Rejsetilladelsesattest", hvordan man får billetter med den kode, de har modtaget gennem Hayat Eve Sığar (HEPP) -ansøgningen. Til video- og billedfortælling Klik her...



TCDD Taşımacılık A.Ş delte en video om, hvordan man får billetter til High Speed ​​Train (YHT) med koden fra Hayat Eve Sığar (HEPP) -programmet. I videoen fortælles borgerne, der har "Rejsetilladelsescertifikat", hvordan man får billetter med den kode, de har modtaget gennem Hayat Eve Sığar (HEPP) -ansøgningen. Til video- og billedfortælling Klik her...



Billetpriser tilbydes for en person 480 pund for en person og 600 pund for dobbeltpersoner. For at få rabatterede billetter ydes der 20% rabat på både tog og retur- og unge billetindehavere. Unge mellem 13 og 26 år kan drage fordel af denne billet-indirekte billet til billet. Derudover lærere, militærpassagerer, grupper på mindst 12 personer, personer med pressekort, handicappede, børn i alderen 12-18 år og arbejder og pensionerede i TCDD Der tilbydes 20 rabatter om året, 65 rabatter over 50 år og gratis rejse til TCDD-medarbejdere.

Fuld (enkelt) £ 480.00
Fuld (to personer) £ 600.00
Ung (single) £ 384.00
Ung (dobbelt) £ 489.00
Over 65 (Single) £ 240.00
Over 65 (dobbelt) £ 300.00


Load More

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer