Yıldız Mountain Vinter Sport Turisme Center Bryder Besøgers optagelse

yildiz dagi vintersport turisme center besøgende rekord
yildiz dagi vintersport turisme center besøgende rekord

Star Mountain Vinter Sports Turisme Center 2018-2019 sæson evalueringsmøde blev afholdt under ledelse af guvernør Salih Ayhan. Mødet blev afholdt i Sivas Special Provincial Administration. Vicedirektør og generalsekretær for Special Provincial Administration Mehmet Nebi Kaya, Buruciye A.Ş. General Manager Mustafa Altun og administrativt og teknisk personale deltog.

193 Bin 269 besøger Star Mountain Vinter Sports Turisme Center
Star Mountain, omkring 4 måneder på rekord om, at lukke sæsonen med en besøgende guvernør Salih Ayhan, om, at de havde en karensperiode "i 2018-2019 vintersæsonen 193 tusinde 269 besøgende Star Mountain Vintersport nydt godt af et turistområde. Der er en stigning på ca. 100 i forhold til den foregående periode. Denne figur viser, at interessen i stjernerne stiger dag for dag, sagde han.

Guvernør Ayhan sagde, at det lykkedes at øge antallet af besøgende med forskellige og højt kvalificeret arbejde, "øge interessen for vores borgere, sikrer vi, at børn med hemhal skiløb. Vi berigede weekender og nat aktiviteter. Denne periode er 5. Star brugte sæsonen på toppen af ​​Star Mountain. Selvfølgelig havde vi mangler, men vi havde også dem. For eksempel har vi i denne sæson aktiveret smart overgangssystemet. Således kunne vi se antallet af personer, der drager fordel af overgangssystemerne på en konkret måde. På bjerget berigede vi ikke kun skiløb, men også andre aktiviteter. Vi har implementeret uddannelsesprogrammer for vores børn inden for rammerne af social ansvar projekt Çocuklar.

Vi ser ikke Yıldız som et handelscenter
Påstår at de vil gøre Star Mountain til centrum for regionen, vil guvernør Salih Ayhan fortsætte vores træningsprogrammer. Vi vil fortsætte med at integrere vores familier med vintersport. Tyrkiets yngste, mest moderne og de fleste ikke se den økonomiske ski som et kommercielt center. Selvfølgelig er vores primære formål at ikke skade på nogen måde. Yıldız Mountain har lukket denne sæson rentabelt. Vi forlod en smuk årstid bagud, sagde Güzel.

Hot Cermik-Star Mountain Road Connection vil være Tender
Guvernør Ayhan, der hedder budet om den varme Çermik-Yıldız Mountain Road-forbindelse i den nærmeste fremtid, sagde: ağı Projektprocessen er afsluttet. Ingen økonomiske problemer. Highways 16. Vores regionale direktorat vil starte vejarbejdet ved at udføre buddet snart. Således vil vi sammenlægge vinterturismen med termisk, sagde Böylece.

Yıldız Hotel New Hoteller
Adressering af spørgsmålet om indkvartering i regionen, sagde guvernør Salih Ayhan, değin Vi har et boutiquehotel i Yıldız. Vi holdt i 2 bin 666 mennesker i vores hotel denne sæson. Dette tal steg også med 114 procent i forhold til sidste år. Vores boligkapacitet er ikke nok. Vi ønskede, at den private sektor skulle investere i denne region, men der var ikke nok feedback. Vi har Special Administration, Buruciye A.Ş. Vi arbejder med at gøre skisporthotelmet til en stjerne. Jeg håber, at det nye hotel i 2019 i august bliver fondets bud. Således vil problemet med vejen og boligen blive fuldstændigt løst. Böylece

Talibiz til VM
At sige, at Yildiz Mountain Vinter Sports Turisme Center søger World Cup i 2022, sagde guvernør Ayhan, Kış Vi er kandidat til den internationale konkurrence, World Ski Championships. Vi tror på, at vi vil gøre dette. Fordi de generelle parametre i bjerget, bakkerne, er baneforholdet egnet til dette. I tilfælde af 2022 er Yıldız Dağı kandidat til VM. Vi stoler på vores bjerg, vores tjenester, vores team og Sivas. Vi tror på, at vi vil nå dette. Yıldız Dag er en værdi af Sivas, et mærke, vi vil gøre den service, der er nødvendig for dette mærke sammen. Bir

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar