Plovdiv-Edirne Tog Expeditions med turisme angreb

edirne filibe togtjenester med turisme atagi
edirne filibe togtjenester med turisme atagi

Den mutakabat resultat mellem Bulgarien Jernbaner TCDD 2019 Europæisk Kulturhovedstad Plovdiv have gjort med en kapital af de osmanniske rige 92 års historie og kultur, byen begyndte togforbindelse mellem Edirne ... toget middag, flytter fra Plovdiv Edirne med 30 passagerer nåede bymidten, sagde udviklingen af ​​to Byen forventes at yde et stort bidrag til turisme og handelskendskab


den Hudutgazeteaf Olgay GÜLER; Som følge af aftalen mellem TCDD og Bulgarske jernbaner, tog toget til Edirne start. Det første tog fra Plovdiv nåede Edirne med 30 passager ved middagstid.

Den første af de tog, der blev besluttet at blive lanceret for at øge turismen og handelen mellem de to byer, blev afholdt i morges. 226-passagertoget, der afgår fra Plovdiv, nåede Edirne ved middagstid. 30 En bulgarsk statsborger, der kom til Edirne med tog, forlod vagten for at besøge og shoppe rundt i byen.

"Vi vil have mere til at edirne"
Elif Radeva, en bulgarsk statsborger, der kom til Plovdiv fra Plovdiv med tog, sagde, at de var glade for at kunne komme til Edirne mere komfortabelt. RADEVA; "Turen var meget flot. Vi vil være mere komfortable med disse togtjenester. Tyrkiske borgere på sommerdage langt mere end Tyskland, tolden er overfyldt, så det ville være mere behageligt at komme med tog, sagde Yaz.

Ü LANGTID FOR SHOPPING "
Uret ankommer til 12.15 og togets tur på 17.00 giver dem meget begrænset tid til shopping. Orum Selvfølgelig er 5-timen ikke nok til at handle, men jeg synes det er rimeligt at få en kop kaffe. Jeg vil gerne takke de mennesker, der gennemførte denne ansøgning. Bu

Kun søndag og marked
På den anden side er to tog fra Plovdiv til Edirne 2. indenlandske biler og nogen siddestilling 2. 226 personbefordring med 3 personbil. Plovdiv, Dimitovgrad, Svilengrad, Kapikule, Edirne Central og Edirne Gar linjer efterfølges af tog med samme linje. 184 4 15 17.00 21.15 08.40 minutter, træner afstanden fra Edirne 12.18'dan timer for at komme frem til XNUMX time ankommer til Plovdiv. Fra Plovdiv når klokken XNUMX og ankommer til Edirne på XNUMX. Togtjenesten afholdes kun lørdag og søndag.

IDEA ER UDSTILLET I ISTANBUL SOFIA LINE
Filibe Edirne tog ide ide Turisme Management og Hotel Management Department og Edirne Promotion and Tourism Association forsøger at udforske Istanbul Sofia toglinjen. Efter rejsen modtog rapporten om spørgsmålet om det regionale direktorat for TCDD i Haydarpaşa godkendelse fra myndighederne. Efter denne udvikling blev vedtaget i forbindelse med den bulgarske jernbaner TCDD i tråd med de bestræbelser og initiativer og aftaler mellem jernbane 2 1 2 blev lanceret ekspeditioner tog mellem byerne som i juni.


Vær den første til at kommentere

Yorumlar