TCDD-Sydkoreas jernbanememorandum undertegnet

tcdd sydkorea jernbanememorandum for forståelse underskrevet
tcdd sydkorea jernbanememorandum for forståelse underskrevet

TCDD General Manager Ali İhsan Uygun og Vice President for Sydkoreanske Jernbane Netværk Administration Jun, Man-Kyung, underskrevet Z aftalememorandum om udvikling af jernbanesamarbejde mellem TCDD og Sydkorea "på 18 juni 2019 tirsdag generalforsamling i TCDD Generaldirektoratet .

UYGUN: ap Memorandum of Understanding vil være medvirkende til mulige fremtidige samarbejder "

TCDDs generaladministrator Ali İhsan Uygun talte under undertegnelsen om, at venlige forbindelser mellem de to lande, der har historiske dybder, fortsætter med at stige på alle områder og mindede om, at transportministerierne for jernbanesektoren samarbejdsaftale blev underskrevet af transportministrene i de to lande i 2017.

Uygun, gün I dag er vi kommet sammen for at underskrive Z-aftalememorandum om udvikling af samarbejde inden for jernbanesektoren mellem vores organisation og Sydkorea Railway Network Administration.

Det aftalememorandum, som vi vil underskrive i dag, vil være et af de største skridt i retning af gennemførelsen af ​​aftalememorandummet underskrevet af ministrene.

Uygun sagde, at samarbejdet mellem de to lande inden for jernbaner går tilbage til 2006-året, og at HYUNDAI-EUROTEM-selskabet, der også er blandt aktionærerne i TCDD og sydkoreanske virksomheder i Adapazarı, blev etableret, og at produktionen af ​​jernbanevogne startede i vores land. -EUROTEM-faciliteter fortsætter med at producere lette køretøjer, elektriske togsæt og moderne undergrundsbiler til vores lands behov. "

TCDDs generaldirektør Ali İhsan Uygun sagde, at jeg ville ønske aftalememorandummet, som jeg tror vil have positive resultater og være en lejlighed til et eventuelt fremtidigt samarbejde, vil være til gavn for vores lande og jernbanestyrelser. "

MAN-KYUNG: Eller vi tror på, at vi vil gøre meget bedre i fremtiden "

Sydkorea jernbanenet Authority vicepræsident Jin-Kyung Mennesket er grund hørt udtrykte sin glæde at være i Tyrkiet.

Man-Kyung, "I 1950 Tyrkiet under Koreakrigen var en af ​​de mest hære lande sender os. Det hjalp Korea med at opnå sin uafhængighed. Til dette har vi endnu en gang takke for Tyrkiet. Sydkorea har også mødtes med Tyrkiets fodboldlandshold i VM 2002. "Han understregede de historiske bånd mellem de to lande.

Næstformand Kyung Man, "jernbanesektoren Samarbejde aftalememorandum af transportministrene i de to lande i en 2017 blev underskrevet mellem Tyrkiet og Korea. Vi vil gerne takke transport- og infrastrukturministeriet i samarbejde med TCDD og videre. Som Sydkorea har vi erfaring med højhastighedstog. Vi har erfaring med hurtig-jernbaneforbindelse til lufthavne. Vi vil gerne samarbejde med dig i disse spørgsmål. Vi tror på, at vi vil gøre meget bedre med de tyrkiske myndigheder i fremtiden. Ennis

Efter talerne blev Z-aftalememorandummet om forbedring af jernbanesamarbejdet mellem TCDD og Sydkorea underskrevet af TCDDs generaldirektør Ali İhsan Uygun og vicepræsident for Sydkoreas jernbanenetværksadministration Jun. Man-Kyung.

Parterne præsenterede gensidige gaver og plakater.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar