Sincan Kazan Soda Railway Project starter

Sincan-kedel-sodavandsprojektet starter
Sincan-kedel-sodavandsprojektet starter

Sincan-Kazan Soda-passager- og godstogsprojektet Efter AK-partiets Ankara-adjunkt Hacı Turans initiativer, med støtte fra præsident Recep Tayyip Erdoğan, starter passager- og godstogslinjeprojektet.

Efter initiativerne fra AK-partiet Ankara-stedfortræder Hacı Turan, med støtte fra præsident Recep Tayyip Erdoğan, starter Sincan-Kazan Soda Passager- og Freight Train Line, som forsinkes på grund af utilstrækkelige midler.

Hacı Turan, som deltog i sit partys ugentlige bestyrelsesmøde i Sincan Distriktsformandskabet for hans parti, tog et vigtigt skridt for realiseringen af ​​Sincan-Kazan Soda Passenger and Freight Train Line Project, som er af stor betydning for Ankara. Projektet, som vil accelerere kort efter Turans initiativer, koster 353 Million TL. Projektet blev tildelt 2016 millioner 115 tusind 818 TL i 494.

Den planlagte jernbanelinje er beregnet til både gods- og passagertransport og dobbeltlinjen på ca. 8 km fra Yenikent til den eksisterende Sincan Organized Industrial Station Yenikent og Kazan Soda A.Ş. er designet til i alt 6,8 km, herunder en enkelt linje på ca. 14,8 km.

Det er planlagt at konstruere 6 åbne lukkede tunneler, 5-undergange, 4-broer, 14-culverts og 2-omledningskanaler langs projektruten.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar