Tilstedeværelsen af ​​redningstoget i TRNC er en indikation af retten til at tale i det østlige Middelhav

Forekomsten af ​​den skibsbesparende trailer på Cypern er tegn på retten til at tale i det østlige Middelhav.
Forekomsten af ​​den skibsbesparende trailer på Cypern er tegn på retten til at tale i det østlige Middelhav.

Minister Turhan afgav en erklæring før sit møde med TRNC-ministeren for offentlige arbejder og transport Tolga Atakan og mindede om, at de endelig mødtes med dem i anledning af tildelingen af ​​skibsredningsbåd på øen som en del af aktiviteterne for fred og frihedsdag den 20. juli.


Dette storslåede skib fra det nordlige Cypern Turhan, der giver udtryk for en indikator for retten til at tale i nærværelse af det østlige Middelhav i den tyrkiske republik, udviklingsinitiativet fandt sted i Tyrkiet er også i TRNC med bidraget sidste år og rapporterede, at det afhænger af alles økonomiske stolthed.

Understreger, at de skridt, der skal tages inden for transport- og kommunikationsområdet, som er blandt de førende sektorer for at gøre den økonomiske udvikling permanente, er meget vigtige:

”Ved denne lejlighed vil jeg gerne udtrykke, at vi altid er klar til at gøre vores bedste i alle forhold, der falder inden for vores pligt. Det bør være vores fælles mål at gå længere væk fra den nuværende situation og at fordoble nationalindkomsten pr. Indbygger ved at gøre TRNC til et centrum for attraktion i det østlige Middelhav i de næste 10 år. Tyrkiet er det tyrkisk-cypriotiske folk har den nødvendige stabilitet i denne henseende. "

Turhan, Tyrkiet Tyrkisk-cyprioter i fred, velstand, sikring af udvikling og sikkerhed, for at gøre sin del for at beskytte loven, så for så vidt som at gøre opmærksom på den græske cypriotiske administration til de ensidige kulbrinteaktiviteter i det østlige Middelhav Han forklarede, at de udgør en trussel mod regionen, og at de ved enhver lejlighed siger, at de ikke får lov.

Turhan erklærede, at boreskibene Fatih og Yavuz 'nylige aktiviteter samt det seismiske efterforskningsskib Barbaros Hayreddin Pasha demonstrerede viljen til at beskytte både landets og det tyrkiske folks nordlige Cyperns rettigheder og interesser uden tvivl. vil også blive overført til regionen. I denne sammenhæng vil jeg gerne understrege, at reaktionen fra det internationale samfund, især EU, ikke vil påvirke vores beslutsomhed i dette spørgsmål. " han snakkede.

Turhan bemærkede, at det burde være kendt, at de fortsat vil støtte TRNC i fremtiden, som tidligere, i transport- og kommunikationsspørgsmål, der falder ind under ministeriets mandat.

"TRNC, den urokkelige fæstning for den tyrkiske nation i det østlige Middelhav"

Atakan i TRNC-samarbejdet med Tyrkiet, især når det udføres mellem ministerier og tæt på at udtrykke det stærkere, bliver de fremtidige planlagte projekter, oven på verdens øje, hvor det østlige Middelhavs kktc'siz og aldrig sluttede uden Tyrkiet fik at vide, at de ikke ville tillade det.

Tyrkiet og TRNC-rettighederne og ethvert scenarie ignorerede, at de interesser, der taler om at finde liv Atakan, er grundlaget for samarbejde mellem Tyrkiet og TRNC, broderskab, venskab og fortsatte indtil i dag, og det blev aldrig bemærket, at unionen ikke vil ende.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar