Istanbul Night Metro-gebyrplan

Istanbul Night Metro-gebyrplan
Istanbul Night Metro-gebyrplan

X 24-tidstransport i Istanbul ”-perioden, hvor IMMoğlu, præsident for Istanbul Metropolitan Municipality, gav de gode nyheder til Istanbuliterne ved at sige” Denne by lever 24-ur başla, er startet den 30 august sejrdag aften. Med den nye ansøgning blev Istanbul en af ​​de otte storbyer i verden, der leverer nattmetro-service i weekenden. Den mest intenst brugte 6 metrolinje i byen fungerer nu for Istanbul-beboere i 24 timer, inklusive helligdage, religiøse helligdage og weekender. Inden for rammerne af denne nye ansøgning er nattransportlinjer, der tjener Istanbul-beboere i første omgang, som følger:

M1A Yenikapı-Atatürk lufthavns metrolinje,
M1B Yenikapı-Kirazlı Subway Line,
M2 Yenikapı- Taksim Haciosman Metro Line,
M4Kadıköy-Tavşantepe metrolinje,
M5 Üsküdar-Çekmeköy Subway Line,
M6 Levent-Boğaziçi Universitet / Hisarüstü Metro Line.

Metrolinjer, der kører i Istanbul om natten
Metrolinjer, der kører i Istanbul om natten

IETT OG METROBUS OG INTEGREREDE LINER

De metrolinjer, der tjener om natten, vil blive integreret med otte IETT-linjer og metrobus. Dette vil give en vigtig mulighed for offentlig transport mellem de to sider af byen. Takket være applikationen, der ligger mellem Tuzla og Büyükçekmece, vil tætbefolkning i mange distrikter drage fordel af offentlig transport i løbet af natten.

Otte 24 IETT-linjer integreres med metroen. Disse integrerede linjer er:

34G Beylikdüzü-Söğütlüçeşme (Metrobus)
11 ÜS Sultanbeyli - Üsküdar
130A Naval Academy - Kadıköy
15F Beykoz - Kadıköy25G Sarıyer - Taksim
40 Rumelifeneri / Garipçe - Taksim
E-10 Sabiha Gökçen Lufthavn / Kurtköy - Kadıköy
E-3 Sabiha Gökçen Lufthavn - 4.Levent Metro

HVORDAN ARBEJDER NATTMETROEN?

Natten undergrundsoperation er natten, der forbinder fredag ​​til lørdag og lørdag til søndag, og selv før helligdage, 20 min. tidsinterval. Med denne planlægning I weekenderne udføres 66 timebaseret og 1 timebaseret, 42 timedrift med den normale driftsdag før nattetid. Virksomheden starter ved starten af ​​kalenderdagen i weekenden og på helligdage, dvs. uret starter ved 00: 00 og slutter ved 23: 59 ved slutningen af ​​den sidste normale drift af den pågældende dag eller dage.

For eksempel: 30 På grund af August Victory Day kommer 24 urforretning foran weekenden;
• 29 Om morgenen den august 06: 00, der starter kl. 30, vender tilbage til natdrift fra august 00: 00,
• 30 august formiddag 06: Fra og med 00 anvendes weekendtaxen,
• 31 august 00: 00-06: 00 nattariff, 06: 00 til 1 september 00: 00 weekendtarif anvendes,
• 1 september 00: 00-06: 00 nattariff, 06: 00-00: 00 weekendtarif anvendes,

Således 29 august torsdag 06: 00 til 1 september søndag 00: 00 giver uafbrudt 90 timebaseret metrotransport. Infografisk design af fortællingen og 1 Billeder af weekenden og helligdage indtil januar 2020 er vist nedenfor.

NAT-METRO-PRIS

30-dobbeltpris-takst anvendes for nat-metroen, der starter i august. Når 00: 30, der er begyndelsen på natten tidsplan, læser kortet for passage gennem turnstiles, vil DOBBEL PASSING gebyr blive opkrævet på tariffen inklusive kortet. System 05 om morgenen: 30 vender tilbage til den almindelige billetpris ved afslutningen af ​​natten.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar