Siemens vinder udbud af tramforsyning i San Diego

siemens san diego lrt
siemens san diego lrt

Siemens vandt leveringen af ​​yderligere 25-køretøjer til San Diego Light Rail System og underskrev en kontrakt med San Diego-operatørselskabet MTS. Sporvogne, der kører på den 53 km lange lette jernbanelinje, erstatter den eksisterende SD100 med høj base. Ledetiden er 2021 år.


S700 sporvogne blev designet og produceret af Siemens Mobility på Sacramento-anlægget i Californien og var udstyret med nye teknologier. Køretøjerne er designet med den komfort og ergonomi, som passagererne har for øje til interiørdesign, og er specielt designet til handicappede. Karakteristiske træk inkluderer en åben og bred undergulv med store korridorer, der gør det lettere for passagerer, kørestole og cykler at navigere. Det har funktionen LED-belysning, der bruger mindre energi og varer længere for køretøjer med Siemens-teknologi med hensyn til energieffektivitet.

MTS og Siemens Mobilitetssamarbejde

Forholdet mellem MTS og Siemens Mobility startede med rækkefølgen af ​​1980 U71 modeller på 2. Efterfølgende ordrer var på 1993 og 2004. I alt leverede Siemens 11 lavbaserede S70-køretøjer og leverede de nye 2018-køretøjer i 45 og vandt leveringen af ​​dette nye yderligere 70-køretøj.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar