TCDD Safety Management Meeting afholdt i Afyon

TCDD Safety Management Meeting afholdt i Afyon
TCDD Safety Management Meeting afholdt i Afyon

Mødet for sikkerhedsbestyrelsen blev afholdt på de sociale faciliteter i det regionale direktorat TCDD 7 med deltagelse af E. Tuna Aşkın, leder af afdelingen for sikkerhed og kvalitetsstyring i generaldirektoratet for TCDD.

Der blev afholdt regionale møder med deltagelse af ledende medarbejdere og mellemledere i hele regionen, der blev afholdt ulykker, ulykkespionerer, grundårsager til ulykker, aktiviteter udført inden for rammerne af Safety Management System, vurdering af OHS-praksis, ulykkesbevidsthed og gensidige diskussioner for at forbedre TCDDs sikkerhedsstruktur. Betydningen af ​​vedtagelsen af ​​Safety Culture af alle ansatte blev understreget.

TCDD 7.Region Director Adem Sivri; Han sagde, at som en region var alle medarbejdere involveret i sikkerhedsprocessen og træning på arbejdspladsen for at vedtage sikkerhedskulturen, og alle ansatte blev hørt og plejet i arbejdspladsens besøg.

Efter mødet var regionchef Adem Sivri vært for inspektion og besøg på stationen og arbejdspladserne.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar