Istanbuls jernbanesystemer er på bordet!

Istanbuls jernbanesystemer blev drøftet
Istanbuls jernbanesystemer blev drøftet

Istanbul Metropolitan Kommune afholdt et jernbanesystemværksted, hvor bred deltagelse fra akademikere til sektorrepræsentanter blev leveret. Værkstedet fokuserede på det hidtil udførte arbejde med jernbanesystemerne i Istanbul og de skridt, der skal tages derefter.

2019 Rail Systems Workshop blev vært af Istanbul Metropolitan Municipality. İBB Rail Systems Department af Prof.Dr. Dr. Køreplanen for Istanbul blev bestemt med deltagelse af akademikere, sektorrepræsentanter og interessenter i workshopen, der blev afholdt i Adem Baştürk Kulturcenter. Værkstedet, der fandt sted i 3-sessionen og bestemte, hvilke skridt der skal tages på jernbanesystemer, med fokus på de vigtigste emner såsom planlægning og teknologisk udvikling i jernbanesystemer.

Konsensus om "lokalitet"

I sin erklæring efter workshopen gav vicegeneralsekretær for Istanbul Metropolitan Municipality Orhan Demir følgende oplysninger: Dette vil give standardisering på en måde. Vi har forskellige vogne og forskellige mekaniske systemer i forskellige linjer. Det er meget vigtigt at bringe disse sammen til en standard. Her bliver samarbejdet mellem universitetet, industrien og os meget vigtigt. Vi har lært, at vi skal sikre dette samarbejde. ”

“Vi vil bestemme vores køreplan”

IMM chef for jernbanesystemer Assoc. Dr. Pelin Alpkökin undersøgte også de værker, der er udført til dato på værkstedet og sagde, at de udvekslede ideer om, hvad der skulle gøres fra nu af. Pelin Alpkökin; ”Med de ideer, vi modtager fra deltagerne, bestemmer vi vores næste køreplan. Faktisk er dette omfanget af dagens hurtige workshop. ”

I værkstedet; Metro Istanbul kontrol- og konsulenttjenestechef Fatih Gültekin holdt også en præsentation og informerede deltagerne om Metro İstanbul-drift.

Aktuelle jernbanetilbud

Sal 10

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar