Største forsamling af robotter i Tyrkiet Begins oktober 1!

den største mødes af robotterne er begyndt oktober turkiyede
den største mødes af robotterne er begyndt oktober turkiyede

1-3 5-XNUMX vil være på WOW Convention Center mellem oktober og oktober. mødes en gang.


Robotter, der former den fremtidige verden, former forretningsverdenens fremtid. Værker i fabrikker, der opererer i mange sektorer, udføres nu af robotter.

Topmøde i Tyrkiets største af robotter i Yesilkoy

Robotic applikationer, der opererer i den indenlandske og udenlandske selskaber med deltagelse af mere end 80 xnumx'inc vil finde sted i Istanbul WOW Convention Center i Yeşilköy tid i organisationen, ses som den største møde i Tyrkiet af industrirobotter.

Robotinvesteringstopmødet tilbyder en unik oplevelse for alle brancher for at se alle robotløsninger sammen og i praksis.

SEKTORALE LØSNINGER vil blive drøftet

Robotinvesteringstopmødet tilpasses for hver sektorbesøg; 'Hvilke virksomheder i Tyrkiet og i udlandet har foretaget, hvilken slags investeringer i min sektor, og hvad var resultaterne af disse investeringer?'.

Panelerne holdes på topmødet i tre dage; fra bil til hvidevarer, fra mad til møbler, for alle små og små virksomheder, vil spørgsmål blive løst gennem sektorbaserede applikationer.

SAMMENSÆTNING TILBYDER UNIKE ERFARINGER TIL DELTAGERE

Robotter Investment Summit deltagere, hvilken slags robot investering i deres marker i Tyrkiet og verden blev lavet, den aktuelle situation i robotteknologi, robotten nummer og vil give værdifulde oplysninger og erfaringer om investeringerne i dette område.

FREMTIDEN AF PRODUKTIONsteknologier vil blive set

I den største møde for industrirobotter i Tyrkiet; Produktionsteknologiens nærmeste fremtid kan ses på WOW Convention Center oktober 1-3 gennem udstillinger og paneler, der skal afholdes under topmødet.

Online registrering er påkrævet for at deltage i topmødet og udstillingen om robotinvesteringer. Adgang til topmødet er gratis, og online registrering er påkrævet. Tilmelding til topmødet, jeg robotyatirimlari.co er tilgængelig kl.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer