TÜLOMSAŞ Permanent medarbejderkøb Annoncering Udgivet

tulomsas offentliggjort medarbejderrekrutteringsmeddelelse
tulomsas offentliggjort medarbejderrekrutteringsmeddelelse

Ifølge meddelelsen offentliggjort gennem İ publishedKUR, vil TÜLOMSA make foretage køb i forskellige områder på grund af mangel på personale. Her er betingelserne og detaljerne.

30 september I henhold til de meddelelser, der blev offentliggjort fra 2019-datoen, rekrutteres personale af offentlige institutioner. I den forbindelse vil Statstidende og gøre annonceringer via Tyrkiet, i henhold til Tyrkiet Erhvervsforening Lokomotiv og motor Industry Corporation Generaldirektoratet for at rekruttere fastansatte.

Oplysningsoplysninger

Tyrkiet ville gøre Lokomotiv og motor Industry Corporation Generaldirektoratet for arbejdere til at behandle køb med TULOMSAS inden 3-mands trup, sagde han. I denne retning blev indkøb af maskiner, byggemaskiner, maskinsmøring og smøringsteknologier, 2-folk inden for computerstøttet maskiner og termisk kraftværksmaskiner og 1-medarbejdere inden for elektrisk og elektrisk teknologi annonceret.

HVAD ER ANVENDELSESBETINGELSER?

Tyrkiet Lokomotiv og motor Industry Corporation generaldirektoratet for de tidligere fanger, eller om bekæmpelse af terrorisme sårede kandidat fra 3 personale bliver nødt til at rapportere, at dokumenterer status kandidat til at blive Tyrkiet vatabdaş, men ikke frataget offentlige rettigheder, uden nogen sundhedsmæssige problemer, der kan forhindre ham i at gøre sin pligt, enhver social ikke bliver alderen eller pensioneret fra sikkerhedsinstitutionen, efter at have afsluttet en alder af 18 kvalifikationer vil blive søgt.

ANSØGNINGER

Ansøgningsprocessen er startet fra offentliggørelsestidspunktet for meddelelsen, 30 september 2019, og ansøgere skal indsende deres ansøgninger senest 04 oktober 2019. Ansøgninger vil blive foretaget gennem Tyrkiet Business Association TEO er forpligtet til at have registreringer af kandidaterne. (İşinols til)

tulomsas offentliggjort medarbejderrekrutteringsmeddelelse
tulomsas offentliggjort medarbejderrekrutteringsmeddelelse

Aktuelle jernbanetilbud

Sal 10

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar