Annullering af bud på Kartepe-kabelbane

annullering af udbud af kartepe-kabelbane
annullering af udbud af kartepe-kabelbane

Kontrakten for ropeway-projektet, en af ​​de mest fremtrædende dagsordener i den sidste periode, blev annulleret

VAR ET ÅR

10 Grundlaget for sloganet ”Halvhundredes fantasi går i opfyldelse Aralık Den december 2018 blev Kartepe kabel underskrevet af den tidligere borgmester i Kartepe, Hüseyin Üzülmez, og kontrakten blev underskrevet for ca. et år siden.

100 MILLION Pund

Fremtiden for kabelbaneprojektet, som blev vundet af Valter Elevators, som omfattede hotel- og socialudstyr og kostede cirka 100 millioner pund, blev undret. Den nye præsident Mustafa Kocaman undersøgte konventet på forsamlingsmødet i oktober og sagde, at de ønskede, at Kartepe skulle vinde kabelbaneprojektet.

ONSDAG FYLDT

Kontrakten udløb onsdag denne uge. Og Kartepe Kommune annullerede kontrakten med kabelbane-projektet med Valter Elevators. Annullering af den pågældende kontrakt betyder annullering af bud på projektet, og projektet starter ikke igen.

VEJEKORT

Kartepe-borgmester Mustafa Kocaman, der er fast besluttet på at give Kartepe en svævebane, er nysgerrig efter køreplanen. Borgmester Tahir Büyükakın vil diskutere sagen med borgmesteren og derefter tage de nødvendige skridt, hvis muligheden for kommunale ressourcer vil blive genudbud udtrykkes. (den Enkocael)

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar