TÜDEMSAŞs 2020-budgettillæg skal øges!

tudemsasin-butce-kvoten bør øges
tudemsasin-butce-kvoten bør øges

Abdullah Peker, formand for Hak-Unionen for transport- og jernbanemedarbejdere, sagde, at bevillingen, der skulle tildeles TÜDEMSAŞ, skulle øges i årets investeringsprogram 2020, og ellers kunne TÜDEMSAŞ ikke producere.

Transportmedarbejdere Hak-Sen-formand Abdullah Peker sagde i en pressemeddelelse, at bevillingen, der skal afsættes til 2020-investeringsprogrammet, skulle øges øjeblikkeligt, ellers kan TÜDEMSAŞ ikke producere. Det eneste projekt, der løser arbejdsløshedsproblemet i vores Sivas er, at TÜDEMSAŞ producerer mere. Peker, der har fortsat sin produktion uafbrudt siden 1934, bidrager til den nationale økonomi i en høj hastighed og erklærede, at det er nødvendigt at støtte TUDEMSAŞ Generaldirektorat, som er produktion og reparation af godsvogne i TCDD, som lokale og generelt, ” Først vil jeg gerne opfordre transportministeren og civilsamfundsorganisationerne i Sivas til at støtte vores deputerede.

Jeg erklærer hermed, at vi har placeret TÜDEMŞAŞ som sinus qua non for vores sine qua non som hovedkvarter for vores union. Arbejdere, officerer og ledere med institutionen for at komme til højere point, ingen at spille på tribunen uden at lave politisk materiale, som jeg ikke er i tvivl om, at pointen. I årevis producerer jeg ikke projekter til TÜDEMSAŞ eller skriver ikke en linje i de visuelle og skriftlige medier to personer ikke taler ord eller institutioner, vær oprigtig alle sammen, vi støtter TÜDEMSAŞ. TÜDEMSAŞ, som er en af ​​de tre Sivasli-brødporte, bør fremmes i 80 etableringsåret. Ankara bør se alvorligt på TÜDEMSAŞ, og vi forventer, at vores transportministeres indsats viser større interesse for TÜDEMSAŞ. 2020 vil være et vanskeligt år for TÜDEMSAŞ med hensyn til fremstilling og reparationer. Som et resultat forbliver TÜDEMSAŞ som Sivaslının og Sivaslının. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar