Esenboga lufthavns metrorute, stationer og salgsfremmende video

esenboga lufthavn metro guzergahi stationer og introduktionsvideo
esenboga lufthavn metro guzergahi stationer og introduktionsvideo

Esenboga lufthavns metrorute, stationer og salgsfremmende video. Metroprojektet 1, der vil lette transport fra Ankara centrum til Esenboğa lufthavn i Ankara, vil koste milliarder af dollars.

Esenboğa lufthavn og 15 juli Kızılay National Will Square vil blive afholdt mellem metro-projektet for afslutningen af ​​forhandlingerne med internationale kreditinstitutter er afsluttet. Verdensbanken fremsatte det passende tilbud i forhandlingerne med kreditinstitutterne, forhandlinger med japanske virksomheder er stadig i gang.

ESENBOĞA LUFTFART METRO ROUTE

Esenboğa lufthavns Metro-projekt starter fra 15 juli Red Crescent National Will Square og vil være i retning af Pursaklar, messeområde, lufthavn og Çubuk via websteder. Esenboğa lufthavns metrolinje blev anmodet om at inkludere Siteler-regionen. Borgmester i Ankara Metropolitan Municipality Mansur Yavaş erklærede, at de overvejer at gå til lufthavnen via webstederne for at gavne flere borgere fra metroen. Hvorvidt metroen går gennem siderne ventes spændende.

ESENBOĞA LUFTFART METRO 7 VIL være fra stop

I Esenboğa lufthavnsmetro forventes 7-stationer og 3-stationer at have et overgangspunkt for togene til at ændre retning og bruges som et togdepotområde. Det siges, at der vil være en 7-station på den nye linje: ”

1-Kuyubaşı,
2- North Ankara,
3- Pursaklar,
4- Sarayköy,
5- Akyurt International Fairground,
6- Esenboğa lufthavn,
7- Yıldırım Beyazıt University.

LINJER, DER VÆRR INTEGRERET ESENBOGA METRO

Esenboğa Metro er planlagt i henhold til den daglige 700 tusind passagerkapacitet. Linjen vil være 26 kilometer lang. Esenboğa Metro vil blive integreret i Kuyubaşı stationen i Keçiören Metro. Derudover vil overførslen gå til Esenboga lufthavn og Yildirim Beyazit University i Cubuk. Med udvidelsesprojektet AKM - Gar - Kızılay Metro under opførelse vil Keçiören (M4) metro blive udvidet til centrum af Kızılay. Når metrolinjen er afsluttet, kan borgere i Esenboğa overføre til alle metrolinjer i byens centrum.

ANKARA RAIL SYSTEM KORT

Nuværende jernbanetilbudskalender

cts 23

RayHaber'S 8. Hans fødselsdag!

Kasim 23
Arrangører: RayHaber
+ 90 232 7000729
Mon 25

Udbudsmeddelelse: 145.000 LT fyringsolie købes

November 25 @ 10: 00 - 11: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 26

Udbudsmeddelelse: Privat Sikkerhedstjeneste

November 26 @ 10: 00 - 11: 00
Arrangører: TCDD
+444 8 233 XNUMX

Jernbaneanbud Nyheder Søgning

Om Levent Ozen
Hvert år højhastighedstog sektor, den førende i Europa inden den voksende Tyrkiet. Investeringer i jernbaner, der tager denne hastighed fra højhastighedstog, fortsætter med at stige. Derudover med de investeringer, der er foretaget til transport i byen, er stjernerne i mange af vores virksomheder, der producerer indenlandsk produktion skinne. Det er stolt, at der er startet tyrkisk højhastighedstog-togtrafik "ud over de virksomheder, der producerer indenlandsk sporvogn, lyskryds og undergrundsbiler. Vi er meget glade for at være i dette stolte bord.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar