Det er muligt at bringe brokrydsning med LPG gratis

Det er muligt at bringe brobyggeri gratis med lpg
Det er muligt at bringe brobyggeri gratis med lpg

Den konstante stigning i brændstofpriser leder brugerne til alternative brændstoffer. Miljøvenlige og omkostningsbesparende køretøjer med LPG Ifølge TURKSTAT-data fra 2019 udgør 37 procentdelen af ​​biler. Det er muligt at spare omkring 40 procent med LPG, der foretrækkes af flere chauffører hvert år. Verdens største alternativ brændstofsystemer producent brc'n s Tyrkiet CEO Kadir Knitter, "et køretøj brændstof per kilometer vi giver LPG konvertering med BRC forbrugende benzin 50-60 cent pr kilometer under normale 25-30 falder til øre. Med en grov beregning kan en bilejer, der foretager 50 kilometer pr. Dag spare op til 10 pund pr. Dag. Med andre ord, i vores land, hvor brokrydsningen er 10,5 lira, bringer LPG-køretøjsbrugeren brokrydsningen gratis ”.

Den konstante stigning i brændstofpriser dirigerer ejerne til alternative brændstoffer. Ifølge OPEC-data er verdens oliereserver gradvis faldende, men de opdagede naturgasressourcer er stadig tilstrækkelige. Naturgasreserver, som stiger dag for dag med tilstedeværelsen af ​​nye naturgasskilder, viser, at LPG vil opretholde sin prisfordel i mange år. Ifølge TUIK data ved hjælp af LPG i maj 2019 38 procent af de biler i Tyrkiet. Når der bruges korrekt, sparer LPG omkring 40 og giver miljøvenlig transport med lave emissioner.

'Du kan medbringe brokrydsning gratis'

Verdens største alternativ brændstofsystemer producent brc'n s Tyrkiet CEO Kadir Knitter, "et køretøjs brændstofforbrug per kilometer, giver vi LPG konvertering med BRC forbrugende benzin 50-60 cent pr kilometer under normale forhold 25-30 falder til øre. Med en grov beregning sparer en bilejer, der foretager 50 kilometer pr. Dag, op til 10 pund pr. Dag. Med andre ord er 10,5 brokrydset i vores land, LPG-køretøjer i vores land, der bringer brokrydsningen til Istanbul gratis ”sagde han.

Næsten halvdelen af ​​bilerne har LPG

Tyrkiet statistiske institut (TUIK) i maj, i henhold til 2019 år Motorkøretøjer Statistik, trafik tusinde registreret 23 39 551 million motorkøretøjer tegnede procent xnumx er bilerne. Ifølge de samme data bruger 54,2 millioner 12 tusind 482 tusinde 475 tusind 38 tusind 4 tusind 710 biler, der udgør 222 tusind XNUMX bil LPG. Antallet af køretøjer, der bruger LPG, stiger hvert år.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar