Nogle dele af Menemen Aliağa Çandarlı motorvej åbnes for trafik

menemen aliaga candarli highway, nogle dele af trafikken åbnede
menemen aliaga candarli highway, nogle dele af trafikken åbnede

91 kilometer Menemen - Aliağa - Çandarlı motorvej, der vil lindre İzmir bytrafik ved at aktivere forbindelsen mellem İzmir og Aliağa og Çandarlı havn med veje med høj standard og ved at føre den nord - syd retning tunge køretøjstrafik leveret gennem de eksisterende byveje ind i motorvejenettet. 2. Regionalt direktorat for Buruncuk-vejafgift, regionaldirektør Yakup DOST og projektpersonalet deltog i en til stede ceremoni. Efter ceremonien begyndte chauffører at bruge motorvejen.

Efter afslutningen af ​​buddet, som blev bygget med modellen Build - Operate - Transfer, faldt afstanden mellem İzmir og Çandarlı til ca. 40 minutter. Menemen - Aliağa - Çandarlı motorvej, der har en samlet længde på 96 km, vil give en betydelig løsning på trafikproblemet på den nordlige akse, hvor industri- og turistcentre ligger i Izmir. Menemen - Aliağa - Çandarlı motorvej, som er fortsættelsen af ​​İzmir - Aydın, İzmir - Urla - Çeşme og İzmir perifere motorvej; Regionen vil være udstyret med ruten Aliağa, hvor jern- og stålfabrikker, havne og organiserede industriområder og turistcentre i Foça hurtigt vil blive opfyldt.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar