Nye Metrobus-køretøjer i Istanbul fremvist

nye metrobus køretøjer i istanbul
nye metrobus køretøjer i istanbul

Istanbul Metropolitan Municipality introducerer nye køretøjer, der skal produceres i Bursa, til metrobus-systemet, som er en af ​​de mest anvendte køretøjer til offentlig transport i byen. Nye metrobusser, der i øjeblikket testes, vil fortsat blive produceret, hvis de kan lide af borgerne.

Der er mange offentlige transportmidler i Istanbul (metro, sporvogn, forstæder og færge). Et af de vigtigste af disse værktøjer er rob metrobus ”. Metrobuses, en af ​​de nye offentlige transportkøretøjer i Istanbul, transporterer så mange 1 millioner Istanbulites til deres destination hver dag. Imidlertid har denne kapacitet været udmattende i Istanbul-beboere i lang tid. Som sådan har Istanbul Metropolitan Municipality annonceret, at det har startet nye projekter i forbindelse med Metrobus-systemer.

Metrobus, der bærer 1 millioner Istanbulites hver dag, falder aldrig af dagsordenen med nyheder om sammenløb ved stop. Især efter den intensitet, der blev oplevet i Altunizade metrobusstation, bebudede Istanbul Metropolitan Municipality, at der arbejdes med nye projekter for at løse problemerne i metrobus-systemet. Den vigtigste søjle i disse projekter er nye metrobuskøretøjer. Haberturk Esra Bogazliyan, de nye metrobuskøretøjer, der startede prøvekørslen, IMM Traffic Transportation Commission Commission. Han spurgte Suat Sarı

Bortskaffelse vil blive løst

I de seneste uger, især Altunizade, Zincirlikuyu og CevizliBillederne, der lignede apokalypsen ved stopperne i vingården, blev afspejlet, og Istanbul Metropolitan Municipality meddelte, at der blev arbejdet på nye projekter for at løse problemerne i metrobus-systemet.

Den vigtigste søjle i disse projekter er nye metrobuskøretøjer. Akia-mærkebil produceret af et iransk firma i Bursa har startet sin prøvekørsel.

290 PASSAGERKAPACITET, der skal produceres i Bursa

Gul, passagertilfredshed, hvis ordren på køretøjer vil blive givet til produktionen af ​​Bursa, sagde han. De aktuelt anvendte metrobuser vil have 160-165 passagerkapacitet… De nye metrobusser vil have 290 passagerkapacitet. Gule busser med dobbeltbælge med hensyn til kapacitet kan tage 3 år metrobus tæthed, sagde: dizel Aktuelt testet køretøjsdiesel. Virksomheden kan imidlertid også producere elektricitet. Metrobus skal være elektrisk. Køretøjet testes. Mindst 100 skal forsøges på én gang ..

ISTANBUL METROBUSKORT

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar