Revision af cisternvogne fra MSB, der afholdes på TÜDEMSAŞ

revision af cisternvognen til msb tudemsasta
revision af cisternvognen til msb tudemsasta

Revision af cisternvogne fra ministeriet for nationalt forsvar vil ske i TUDEMSAS. Arif Koyuncu, formand for brændstofforsyning og NATO POL-faciliteter (ANT) tilknyttet Ministeriet for National Defense (MSB) og Ilhan Maraslioglu, næstformand, besøgte Mehmet Basoglu, General Manager for TUDEMSAS, og drøftede revisionen af ​​cisternvogne inden for MSB i TUDEMSAS.

Før mødet ledsagede Arif Koyuncu og İlhan Maraşlıoğlu Taha Alpaslan, fungerende direktør for Private Office og Enver Yolcu fra Department of Commerce and Marketing og besøgte vognproduktion og vognreparationsfabrikker i vores firma. Efter fabriksbesøget blev der afholdt et møde i Generaldirektoratet. På mødet blev der opnået enighed om revision af cisternvogne inden for MSB i vores firma.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar