Safe Driving and Telemetry System for at forhindre Metrobus-ulykker

sikkert kørsel og telemetrisystem for at forhindre metrobusulykker
sikkert kørsel og telemetrisystem for at forhindre metrobusulykker

IETT kom til det sidste trin i test relateret til ”Safe Driving and Telemetry System veren”, som giver førerne hurtig advarsel. Med systemet, der skal bruges på Metrobus-ruten, forhindres opfølgningsafstand og baneovertrædelser.

IETT, et af Istanbul Metropolitan Kommunes (IMM) datterselskaber, har fremskyndet sin indsats for at levere mere sikre tjenester til Metrobuses, der har næsten en million passagerer hver dag. Med ”Safe Driving and Telemetry System an” startes test, der implementeres på Metrobus-linjen, der kører tusind gange om dagen med 7 tusind gange og 220 tusind kilometer.

ULYKKER LEVERES

IMM giver træning til alle chauffører i nødsituationer, brand, fysiske egenskaber og sikker kørsel mindst en gang om året. IMM vil også drage fordel af kørselssikkerhedsteknologi for at forhindre ulykker på Metrobus-linjen. IMM har fremskyndet sit arbejde med et nyt system, der advarer chauffører mod risici med det tidlige advarselsprincip og nåede det sidste trin i testene. Safe Driving and Telemetry System vil gøre det muligt for Istanbul-beboere at rejse sikkert på Metrobus-linjen snart.

Sammen med Safe Driving and Telemetry System placeres en enhed, der fungerer med billedtolkningsteknologi i hvert køretøj. Gennem denne enhed bliver du advaret til føreren ved at registrere objekter i trafikken, 80 meters afstand. Disse advarsler vil blive leveret til både visuelle og hørbare drivere. Samtidig sendes det til førersædet for at forhindre uheld med vibrationer.

Dataene fra det nye system vil advare driverne, mens IETT gemmer dataene. I tilfælde af overtrædelse vil relevante IETT-enheder således blive informeret. Dataene vil også blive brugt i føreruddannelse.

”Vi vil reducere ulykker til nul”

IETT Chef for afdeling for transportteknologi Ramazan Kadiroğlu delte detaljer om det system, der snart vil blive tilbudt Istanbul-beboerne. Kadiroğlu understregede, at chaufførerne vil blive advaret som hørbare, visuelle og vibrerende under kørslen, og at de ønsker at reducere ulykker til nul med dette system.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar