Tyrkiets hastighed og konventionelle Railway Construction Projects

hurtige og konventionelle jernbaneprojekter
hurtige og konventionelle jernbaneprojekter

Tyrkiets hastighed og konventionelle Railway Construction Projects; Ud over højhastigheds-jernbaneprojekter fortsætter hurtige og konventionelle jernbanekonstruktioner intenst. Bygningen af ​​højhastighedsbanen 1.480 km og den konventionelle jernbane 646 km er i gang.

Siden 2003, Tecer-Kangal (Sivas), Kemalpaşa-Turgutlu og Kayseri Northern Crossing ny jernbane; Menemen-Aliağa II. linje, Tekir-Dağ-Muratlı dobbelt linje, Cumaovası-Tepeköy, Arifiye-Pamukova og Kütahya-Alayunt II. Başkentray-projektet, Tube passage af Marmaray, Nemrut Körfez Connection, Tepeköy-Selçuk 2. linjekonstruktion, Kars-Tbilisi og knudepunkter blev afsluttet og taget i drift.

Sidste gang 1971 blev introduceret til jernbanen i Van, var 39 første gang i 2010, at en ny jernbaneforbindelse blev leveret til en provins. 36 km-jernbanen mellem Tekirdağ og Muratlı er blevet dobbeltsporet.

Bursa-Bilecik, Sivas-Erzincan (Sivas-Zara), Konya-Karaman, Karaman-Nigde (Ulukisla) -Mersin (Yenice), Mersin-Adana, Adana-Osmaniye-Gaziantep højhastighedsbaner, Gaziray, Palu-Genc-Mus jernbane forskydning, Akhisar Variant, Aliağa-Çandarlı-Bergama, Gebze-Söğütlüçeşme / Kazlıçeşme-Halkalı (Marmaray), Adapazarı-Karasu konventionelle jernbanelinjer er under opførelse.

Bursa-Bilecik High Speed ​​Railway Project

Bygningen af ​​jernbanen 42 km mellem Bursa og Mudanya startede i 1873 og blev afsluttet i 1891. Servering mellem 1892 og 1951, denne linje blev lukket og demonteret i 1953.

Med hensyn til vores jernbanehistorie; Forbindelsen mellem Bursa, som er en af ​​de første byer, der blev introduceret til jernbanen, til jernbanenettet blev håndteret af vores ministerium, og byggeriet startede i januar 2012. Infrastrukturen til den nævnte 106 km-linje konstrueres som dobbeltlinie, elektrisk, signaleret med en maksimal hastighed på 250 km / t.

Når projektet er afsluttet, slutter den langvarige jernbanelængde efter Bursa, som er en udviklet industriby siden 1953. Det vil være tilsluttet Istanbul, Eskişehir og Ankara. 2 timer mellem Ankara og Bursa vil være 15 minutter, Bursa-Eskişehir vil være 1 timer og Bursa-İstanbul vil være 2 timer 15 minutter.

Den socioøkonomiske værdi af Bursa, som er en af ​​de førende byer i vores land med hensyn til befolkningstal og merværdi, vil stige endnu mere ved at oprette forbindelse til jernbanenettet.

Byggeri i 56 km Bursa-Gölbaşı-Yenişehir sektion, infrastruktur i 50km Yenişehir-Osmaneli sektion og overbygning og elektrificering, signalering og telekommunikation (EST) byggearbejder i Bursa-Osmaneli sektion (106 km) pågår.

Når projektet er afsluttet, kører både passager- og højhastighedstog. Derudover bygges højhastighedstog- og jernbanestationer i Bursa og Yenişehir, og der bygges en højhastighedstog i lufthavnen.

Bursa Bilecik High Speed ​​Railway Line
Bursa Bilecik High Speed ​​Railway Line

Konya Karaman High Speed ​​Railway Project

Ud over højhastighedstogdrift mellem Ankara-Konya og Ankara-Eskişehir-Istanbul er målet at gøre de eksisterende korridorer dobbeltforet til 200 km / t hastighed og at starte højhastighedstogdrift.

I denne sammenhæng 102 km-jernbanen mellem Konya og Karaman består af 200 km / t hastighed, dobbelt spor, elektrisk og signaleret. Projektets infrastruktur og overbygninger, hvis konstruktion startede i 2014, blev afsluttet, og elektrificeringsarbejdet blev midlertidigt accepteret. Signaliseringsarbejdet fortsætter. Når projektet er afsluttet, reduceres rejsetiden mellem Konya og Karaman fra 1 timer til 13 minutter til 40 minutter.

Dette projekt; Karaman-Ulukışla-Mersin-Adana - Osmaniye - Gaziantep - Sanliurfa-Mardin er den første forbindelse til Fast Rail Corridor, der følger ruten.

Konya Karaman High Speed ​​Railway Line
Konya Karaman High Speed ​​Railway Line

Karaman Niğde (Ulukışla) Mersin (Yenice) High Speed ​​Railway Project

Med opførelsen af ​​Ankara-Konya og Eskişehir-Konya YHT operationer og opførelse af Konya-Karaman High Speed ​​Railway; Karaman - Niğde - Mersin - Adana - Osmaniye - Gaziantep - Şanlıurfa-Mardin line blev en prioriteret korridor.

Karaman-Niğde (Ulukışla) -Mersin (Yenice) højhastighedstogprojekt 200 planlægges at være dobbeltlinje, elektrisk og signaleret med km / t hastighed. Denne linje bærer både godstransport og persontransport.

Infrastruktur- og overbygningsarbejder er i gang for at gøre Karaman-Ulukışla-sektionen på 135 km hurtig.

Det nye dobbeltsporet jernbaneprojekt mellem 110 km og Ulukışla-Yenice er afsluttet. Bygge- og anlægsarbejder er igangværende.

Karaman Ulukışla Yenice High Speed ​​Railway Line
Karaman Ulukışla Yenice High Speed ​​Railway Line

Mersin-Adana High Speed ​​Railway Project

Det er planlagt at konstruere High Speed ​​Railway-linjen mellem Mersin og Adana, som vil øge linjens kapacitet, overføre lasten fra Konya, Karaman, Kayseri og Gaziantep til Mersin Port hurtigere og øge den årlige persontransport med cirka 3 gange.

67 km længde 3.og 4.hvordan konstruktion er under konstruktion.

Mersin Adana High Speed ​​Railline Line
Mersin Adana High Speed ​​Railline Line

Adana Osmaniye Gaziantep High Speed ​​Railway Project

I øjeblikket er den maksimale hastighed for passagertog i Adana UM Osmaniye - Gaziantep - Şanlıurfa-Mardin-korridoren 120 km / t, og godstogene er 65 km / t. Efter afslutningen af ​​vores højhastighedstogprojekter i dette afsnit vil passagertog være i stand til at fremskynde 160-200 km / t og godstog 100 km / t. Rejsetiden bliver således forkortet, og en komfortabel og kvalitetsservice leveres.

Inden for rammerne af Adana-Osmaniye-Gaziantep High Speed ​​Railway Line

●● Anlægsarbejder til hurtig krydsning af dobbeltbane på 79 km mellem Adana-İncirlik-Toprakkale fortsætter.

●● Bygningen af ​​den 58 km tunnelede del af 13 km dobbeltspor højhastigheds jernbaneprojekt mellem Toprakkale og Bahçe er startet. Bud er planlagt til den resterende del af 45 km.

●● Konstruktionen af ​​Fevzipaşa-varianten mellem Bahçe-Nurdağı, der er designet med 160 km / t hastighed, er designet som elektrisk, signaleret og dobbeltlinie. Inden for projektets rækkevidde fortsætter arbejdet med 17 TBM-maskine til konstruktion af den længste tunnel (10,1 km langt rør) i de jernbanetunneler, der hidtil er bygget på ruten 2 km.

●● Det er planlagt at konstruere en ny dobbeltspor, elektrisk og signaleret 160 km jernbane mellem Nurdağ og Başpınar med 200-56 km / t hastighed. Korridoren på 121 km mellem projektet og Nurdağ-Narlı-Başpınar vil forkorte cirka 65 km. Byggeri er i gang.

●● Infrastrukturen i Akçagöze-Başpınar-variantprojektet, som er under opførelse, er nået færdiggørelsesstadiet, og bud på overbygningskonstruktion er planlagt. 5,2 km-tunneler vil blive konstrueret, og 2 km eksisterende linie vil falde til 27 km og forkorte 11 km. Rejsetiden for godstog reduceres fra 16 minutter til 45 minutter.

Adana Osmaniye Gaziantep High Speed ​​Railway Line
Adana Osmaniye Gaziantep High Speed ​​Railway Line

Sivas-Erzincan High Speed ​​Railway Project

Infrastrukturarbejder i Sivas-Zara (74 km) -sektionen af ​​Sivas-Erzincan High Speed ​​Speed ​​Line, som er fortsættelsen af ​​øst-vest-korridoren, og som vil genoplive den historiske Silk Road ved at forbinde til Kars-Tbilisi-Baku Railway Project, er i gang, Zara-İmranlı Refahiye - Projektforberedelse og udbudsforberedelser fortsætter i Erzincan.

Sivas Erzincan High Speed ​​Railway Line
Sivas Erzincan High Speed ​​Railway Line

Gaziantep-Sanliurfa-Mardin jernbaneprojekt

Når projektet arbejdes med Mürşitpınar-Şanlıurfa New Railway, der overvejes sammen med dets distrikter, er der afsluttet Şanlıurfa, en af ​​de vigtigste byer i GAP-regionen, til hovedbanenettet. På grund af forvirringen på den sydlige grænse planlægges den nye jernbanelinje bygget fra nord til Gaziantep-Şanlıurfa-Mardin.

Nusaybin-Habur High Speed ​​Railway Project

Et af projekterne af stor betydning i samhandelen med de sydlige naboer i vores land er Nusaybin-Habur Rapid Railway Project. Dette projekt ikke kun i Tyrkiet, ikke i Syrien eller Irak, vil give den jernbanetransporten at blive mere effektive i Mellemøsten og Europa. Med udviklingen i regionen vil nævnte linje øge jernbanernes bidrag til eksport til Mellemøsten markant og sikre udviklingen af ​​den regionale økonomi.

Nusaybin-Habur højhastighedstogprojekt, som er omfattet af GAP-handlingsplanen, er blevet suspenderet på grund af den følsomme situation i regionen, og projektforberedelsesarbejdet vil blive videreført, når passende forhold forekommer.

Andre nye jernbanekonstruktioner

Fortrængning af Palu-Genç-Muş jernbane; Arbejdet med forskydning af den eksisterende jernbanelinje på 115 km, der er berørt af konstruktionen af ​​dæmningen, der skal bygges ved Murat-floden, pågår og afsluttes i slutningen af ​​2019.

Akhisar Variant: Den eksisterende jernbane, der passerede gennem Akhisar, var planlagt at blive taget ud af byen med 8 km-varianten, og varianten blev taget i brug.

Sinan-Batman Railway Displacement: 7 km variant konstruktion blev afsluttet og taget i brug.

Sincan-Yenikent-Kazan Soda Ny jernbanekonstruktion: Bygge- og anlægsarbejder pågår, og det er planlagt at starte byggeriet i løbet af dette år.

Diyarbakır-Mazıdağı Ny jernbanekonstruktion

Bygge- og anlægsarbejder er igangværende, og det er planlagt, at byggeriet starter i løbet af dette år.

Köseköy-Gebze 3. 4. Linjekonstruktion: 3 ved siden af ​​den eksisterende linje. og 4. arbejdet med opførelse af linjen fortsætter.

l Vinterlinjer
l Vinterlinjer

İltisak (forbindelseslinie) byggeprojekt

For at gøre godstransporten, som har en vigtig plads i den generelle transportpolitik i vores land, mere effektiv med jernbanerne, tillægges det stor vægt på opførelsen af ​​forbindelseslinjerne med de ekstra linjer, der skal foretages til de eksisterende jernbanelinjer og dør-til-dør-transport. Ud over de eksisterende 229 358 km lange faciliteter og forbindelseslinier, der er forbundet til OIZ'erne, fortsætter 9 19 km lange forbindelseslinjeforbindelser.

Aktuelle jernbanetilbud

tsar 04

AusRAIL Plus messe og konference

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
tsar 04

World Rail Festival

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

Udbudsmeddelelse: Biludlejning med chauffør

Område 5 @ 14: 00 - 15: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar