Evangelium til dem, der bruger Line 200 ..! Kocaelikart-enhed til Istanbul

mujde istanbula kocelikart-enhed til liniebrugere
mujde istanbula kocelikart-enhed til liniebrugere

Evangelium til dem, der bruger Line 200 ..! Kocaelikart Device for Istanbul; Kocaeli Metropolitan Municipality efter krav fra borgerne om ikke at forblive ligeglad med distriktet Istanbul Kartal (IETT platformsområde) Kocaelikart-fyldeanordning, der tilbydes service. Brugt af borgere, der ønsker at rejse fra Istanbul til Kocaeli Line 200-passagerer, vil give bekvemmeligheden for påfyldningsenheden, blev hilst velkommen af ​​rejsende, der rejser. Med den positive feedback, der blev modtaget fra callcenteret, blev det sikret, at tjenesten var på plads.

HAR MEGET FUNKTIONER

TransportationPark, der tjener under koordineringen af ​​Department of Transportation and Traffic Management, har afsluttet installationen af ​​Kocaelikart-enheden. Kocaelikart fyldningsanordning; balanceundersøgelse, salg af enkeltkort, saldebelastning giver stor bekvemmelighed i transport af borgere med funktioner som f.eks. Kartal (IETT-platforme) i regionen på grund af mangel på Kocaelikart-fyldeanordning, blev den nye enhed fjernet ved ankomsten af ​​enheden.

KOCAELI LEVERER SERVICE PÅ 36 POINT

Kocaelikart påfyldningsmaskiner leverer service på 36-punkt i hele Kocaeli. I overensstemmelse med Kocaelis befolkningers behov gør enhederne, der er installeret på de travleste steder, borgerne mulighed for at indlæse til Kocaelikgeler på få sekunder og gøre det muligt for dem at blive brugt i offentlige transportkøretøjer i hele byen. Påfyldningsmaskinerne, som også er placeret i sporvognsstationerne, gør det muligt for borgerne at indlæse deres kort fra disse punkter og muliggøre anvendelse af både sporvogn og busser.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar