Rabat på offentlige busgebyrer for studerende i Alanya

studerende i marken i stedet for den offentlige bus betaler pund
studerende i marken i stedet for den offentlige bus betaler pund

Rabat på offentlige busgebyrer for studerende i Alanya; I Alanya betaler studerende 2.25 i stedet for 1.80. Antalya Metropolitan Municipality mødtes i Alanya for anden gang UKOME-underudvalget for beslutningen var behageligt for studerende fra Alanya. Mødet blev enigt om, at de offentlige buspriser i Alanya vil være de samme som Antalya. Følgelig betaler studerende fra Alanya 20 fra november 2.25 offentlige busser i stedet for at betale 1.80 lira-billetpenge.

Antalya Metropolitan Municipality efter instruks fra borgmester Muhittin Böcek om at identificere, planlægge og løse problemer på stedet-undersøgelser. I denne sammenhæng mødtes Antalya Metropolitan Municipality Transportation Coordination Center (UKOME) offentlig transportlinje og ruteunderkomité i Alanya Kestel servicebygning for anden gang. Organiseret under formandskab for Transportplanlægning og jernbaneafdelingsafdeling Nurettin Tonguç, UKOME-embedsmænd, Alanya Kommune, Politi og Gendarmerietrafikhold, leder af Minibusernes afdeling, Doğan Bacak, og de samarbejdende hoveder for beslægtede ruter deltog i mødet.

BESLUTNING OM AT NYDE STUDENTEN

Alanya Alaaddin Keykubat Universitets campus i Kestel-studerende for at komme og gå mere bekvemme foranstaltninger og ekspeditioner blev drøftet i underudvalget. Under møderne blev det aftalt, at priserne på den offentlige bus i Alanya vil være de samme som i Antalya. Følgelig studerende i Alanya efter beslutningen om at bestå 20 UKOME Generalforsamling i november efter den offentlige bus 2.25 pund i stedet for at betale 1.80 pund billettur.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar