TMMOB: 'Vi er ved siden af ​​Çorlu Train Massacre Families Søger retfærdighed'

tmmob corlu tog massakrer familier er på jagt efter retfærdighed
tmmob corlu tog massakrer familier er på jagt efter retfærdighed

TMMOB: Çorlu tog massakrerfamilier, der søger retfærdighed; Union of Chambers of Turkish Engineers and Architects (TMMOB) udsendte en pressemeddelelse og oplyste, at de var sammen med familierne i Çorlu togmassakre.

Çorlu Train Massacre Som en del af familiens søgning efter retfærdighed var ekspertrapporten om katastrofen blevet anmodet om at gennemføre disciplinær undersøgelse af ingeniørerne.

Efter anmodningen blev en pressemeddelelse med titlen 'Vi er sammen med familierne i Çorlu-togmassakren' fremsat af Emin Koramaz, formanden for TMMOB.

Erklæringen sagde: ”8 Massør i Çorlu Train i juli 2018, hvor 25 blev dræbt, forbliver frisk i vores minder og hjerter. Efter katastrofen udbredte både ufølsomheden hos ministeriet og TCDD-embedsmænd såvel som erfaringerne fra domstolen smerterne, som familierne oplevede, brød vores forventninger og håb om at afklare årsagerne til katastrofen og retsforfølgningen af ​​de ansvarlige.

I den undersøgelse, der blev foretaget efter ulykken, blev højtstående embedsmænd og bureaukrater udelukket fra filen, og det blev konstateret, at nogle navne i ekspertudvalget, der blev nedsat for at undersøge ulykken, var relateret til det firma, der var ansvarligt for ulykken. Ekspertpanelets rapport, der sigter mod at skjule de virkelige gerningsmænd og domstolens erfaringer, undergraver tilliden til retfærdighed.

Kravene fra smertefulde familier, der kæmper mod dækket af ulykken, ignoreres af den politiske magt og retsmyndighederne. På trods af alle de gevinster afsløret i alle dens dimensioner og for at forhindre retsforfølgelse af de ansvarlige Corlu Train Massacre forpligtet til kamp, ​​deres familier, det er et eksempel for hele Tyrkiet.

Som en del af søgen efter retfærdighed udført af familierne udsendte 13 November 2019 en pressemeddelelse foran Istanbul-filialen i Chamber of Mechanical Engineers og krævede disciplinærsager mod TMMOB-medlemmer, der havde underskrevet ekspertrapporten og anmodede om, at de blev forbudt fra erhvervet.

Som det er kendt, er 63 af straffesagerne. I henhold til artiklen hører myndigheden til at udpege en ekspert til straffesager under den offentlige anklagemyndighed i efterforskningsfasen og dommeren eller retten i retsforfølgelsesfasen. I henhold til loven om ekspertise opbevares optegnelserne over ”eksperter-tutul” af ekspertdepartementet, der er direkte knyttet til justitsministeriet. På trods af al kritik af vores Union, skaber denne situation i loven desværre en skygge for eksperternes offentlighed og upartisk karakter. TMMOB og dets tilknyttede kamre har ingen myndighed til at udpege eksperter og føre journal.

Vores professionelle kamre udarbejder dog videnskabelige rapporter og udtalelser som krævet af ansvaret for at informere offentligheden, uanset om domstolen anmoder om det eller ej. Çorlu Train Disaster har mange videnskabelige og tekniske rapporter om vores kamre.

Anmodningen om disciplinærsag mod de medlemmer, der har underskrevet ekspertrapporten, som familierne har givet udtryk for, er en meget legitim og humanitær anmodning. Fordi korumak opretholder faglig disciplin og etik ”er TMMOB's juridiske pligt. De, der skader offentligheden, offentligheden og tredjepart ved at krænke deres erhverv og pligter i strid med videnskab og professionel teknik, straffes hårdest af TMMOB-disciplinforordningen. Disciplinære processer er allerede indledt af de professionelle kamre, som de er medlem af i forhold til navnene i Ekspertpanelet og er stadig i gang.

Som TMMOB og dets tilknyttede kamre har vi offentliggjort adskillige rapporter og udtalelser for at afsløre hændelsen i alle dens dimensioner, for at straffe de ansvarlige og for at forhindre disse katastrofer, der er stigende i de senere år. Gennem vores provinsielle koordinationsudvalg i regionen har vi været i solidaritet med familier og deres advokater i alle faser af retssagen.

Vi vil igen meddele, at vi fortsætter vores kamp for retfærdighed og solidaritet med familier, og vi vil gerne benytte lejligheden til at invitere alle de følsomme offentligheder til at deltage i den fjerde høring af Çorlu-togkatastrofen den 10, december 2019.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar