Uludağ Kabelbane 7 bringer over tusinde lærere og studerende til toppen

uludag kabelbane for at tage læreren og den studerende til toppen af ​​tusindet
uludag kabelbane for at tage læreren og den studerende til toppen af ​​tusindet

Uludağ Teleferik 7 Bragt over tusinder af lærere og studerende til toppen; Bursa Teleferik AŞ, der leverer alternativ transport mellem Uludağ og byens centrum, har draget fordel af mere end tusind 24-lærere og studerende fra 19-25 november gratis transportkampagne for en studerende at have med en lærer i november på grund af N 7 November Teachers Day ”.

Bursa Teleferik Inc. driftsleder Erdal Ey, i sin skriftlige erklæring; Med oplysning om, at de medbringer 3 tusinde lærere og studerende gratis i den ansøgning, de realiserede sidste år, süresince Under kampagnen var vi vært for over 7 tusinde lærere og studerende i vores facilitet som Bursa Teleferik AŞ. Vi sigter mod at være vært for flere lærere og studerende i vores facilitet og samle dem med Uludağ i de kommende år ved at lave denne praksis, som vi startede i 2018 og arrangerede den anden i år, nu traditionel. ”

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar