UTİKAD-standen tiltrak stor opmærksomhed på Logitrans Fair

utikad standi trak intens interesse på logitrans-messen
utikad standi trak intens interesse på logitrans-messen

International Transport and Logistics Service Producers Association UTİKAD, i år 13. Logitrans-messen afholdt for første gang mødtes med sektorens interessenter. 13-15 UTİKAD stand vakte stor opmærksomhed fra lokale og udenlandske sektorrepræsentanter på messen, der blev afholdt den november 2019.

Åbning af EKO MMI Fair administrerende direktør Ilker Altun, Tyrkiet Transport og Infrastruktur Ministeriet for farligt gods og kombineret transport forordninger General Manager Cem Murat Yildirim, Tyskland Forbundsministeriet for transport og Digital Infrastruktur Institut for Logistics Department Peter Lüttjohann, Messe München direktionsmedlem Gerhard Gerritzen og UTIKAD præsident Emre Eldens messe var vært for 24-udstillere fra 158-lande i år. Under panelerne, der blev organiseret under messen, blev vigtige spørgsmål vedrørende logistikdagsordenen evalueret. Atlas Logistics Awards blev uddelt til vinderne på messens anden dag. I prisuddelingen, hvor kategorierne er omhyggeligt bestemt; Blandt de nominerede 83 blev 27-firmaet tildelt.

13-15 UTİKAD kom sammen med sine medlemmer og sektorinteressenter på Logitrans International Fair, der blev afholdt i Istanbul Expo Center mellem november 2019. Innovative tilgange til logistikbranchen fandt sted på messen UTİKAD, 10. Hallen var vært for både sine medlemmer og sektorinteressenter i stand 220. UTİKAD-standen var vært for mange indenlandske og udenlandske gæster under den tre-dages messe samt Cem Murat Yıldırım, administrerende direktør for farligt gods og reguleret kombineret transport fra Ministeriet for Transport og Infrastruktur, der deltog i åbningen af ​​messen. Repræsentanter for logistikbranchen i Litauen, Frankrig, Tyskland, Østrig, Irak og Iran blev informeret om den tyrkiske logistik. Derudover besøgte mange vigtige navne fra den internationale presse UTİKAD-standen.

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar