Istanbul Transportation Congress 17-18 afholdes i december

Istanbul transportkongres afholdes i december
Istanbul transportkongres afholdes i december

Ekrem İmamoğlu, borgmester i Istanbul Metropolitan Municipality holdt afslutningstalen for “Wheeled Public Transportation Workshop”, hvor den aktuelle situation, forbedring og løsningsforslag i det offentlige transportsystem blev drøftet. İmamoğlu sagde adan Uden at glemme, at kunden er administrator, som vi har 16 millioner kunder; L Vi vil udføre meget innovative værker, der tager en rigtig beslutning ved at beskytte deres interesser, planlægge deres investeringer i henhold til det, udvikle integrerede transportsystemer, tilføje passende køretøjer og tilføje miljøfølsomme køretøjer til processen for at få et bedre miljø i fremtiden ”.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) arrangerede et Tekerlekli-værksted for offentlige transportmidler ğü for at diskutere den aktuelle situation i det offentlige transportsystem, forslag til forbedringer og løsninger. Workshoppen, der samlet alle interessenter i sektoren, blev afholdt på Zeytinburnu IMM Çırpıcı Socialfaciliteter. Busoperatører, minibus, shuttle, taxa, taxibinus, chauffører, køretøjsleverandører, teknologiselskaber, beslægtede kooperativer og ikke-statslige organisationer deltog i workshoppen sammen med IMM-embedsmænd. Workshop, Assoc. Dr. Mustafa Gürsoy åbningstale. I workshoppen blev der gennemført rundbordsundersøgelser, hvori sektorproblemer og løsningsforslag blev drøftet. Ved disse borde blev bus, minibus, taxa, taxibinus, servicesystemer og kravene fra transporterchaufførerne og brugerne, der arbejdede i disse områder evalueret. En repræsentant fra hver tabel holdt indlæg om sektorsproblemer og løsninger. Efter repræsentanterne tog vicegeneralsekretær for IMM Orhan Demir ordet.

ISTANBUL TRANSPORTKONGRES I 17-18 DECEMBER

Ekrem İmamoğlu, præsidenten for IMM, der holdt workshopens afslutningstal, sagde: ”Vi har afholdt årets sidste samling. Vi brugte vores budget til hver 16 million mennesker, som vi har råd til hver krone. Vores 2020-budget er til fordel for vores Istanbul. Istanbul Når han sagde, at metroarbejderne startede i 1984 i Istanbul, sagde İmamoğlu: ”Metroarbejder kunne ikke opretholdes på det krævede niveau. 25 årligt var vi i stand til at producere en gennemsnitlig 8-9 kilometer metro. Derfor, i modsætning til andre metropoler i verden, leveres der stadig trafik af køretøjer med 75-hjul på hjul. Dette er ikke en bæredygtig virksomhed. I de nuværende transporttjenester er det meste af byrden for dig. Vi forsøger at give adgang til det, vi måske kalder en flåde. Ca. 16 millioner passagerer transporteres fra det ene sted til det andet af dig hver dag i Istanbul, Istanbul. Imamoglu sagde, at transporten over jorden i Istanbul blev udført af City Lines, IETT, busser, pendler og private offentlige busser, taxaer, shuttle-køretøjer og delte numeriske oplysninger. Idet han sagde, at dette værksted er en delundersøgelse, annoncerede İmamoğlu, at hovedværkstedet vil være Ulaşım Istanbul Transport Congress eck, der afholdes den XXUMX-17 december.

”DU KAN FÅ DIN SVÆDS SVEET MED MINDRE AFFALD AZ

Imamoğlu sagde, at hver sektor, der deltager i workshoppen, havde viden om problemerne og sagde: ”Jeg vil gerne have en samtale med dig som borgmester i denne by. Vi bor alle i denne by. Hver trafikproces påvirker os alle i samme omfang, men du har en forskel. Du er den største gruppe, der bor i den vigtigste del af din dag. Med andre ord, du er træt af trafikken, din moral, påvirker din motivation. En flydende trafik gør dig mest glad. Der er en anden vigtig ting. I bringer alle brødet til dit hus ved at hælde sved i trafikken. Det handler også om trafikordren, at du mindst får spild af penge til din sved. Jo mere regelmæssig trafikken flyder, desto mindre spild af din tid og brændstof. ”

IZ Følger reglerne er ekstremt vigtigt ”

Ister, jeg vil have dig til at vide, at jeg er den, der vil være empatisk med dig om alle disse spørgsmål, ”sagde İmamoğlu, orum jeg forstår dig, og vi tænker sammen med mine venner for løsningen af ​​problemerne. Jeg tror, ​​du har et job for at gøre det lettere. Det er meget vigtigt, at du følger reglerne. Sørg for, at du er aktiveret til at streame trafikken regelmæssigt. ”Kære skat, hvad sker der, hvis vi stopper et øjeblik”, når vi ser på tilbagestrømmen, lidt senere, skal vi huske, at hele byen vil bremse. Forestil dig hvad der ville være resultatet, hvis hundreder eller endda tusinder af vores venner foretager sådanne træk? Ved du hvad jeg drømmer om? Hver bror, bus, taxa, minibus i denne by, hver person i trafikken for at skabe følgende følelse: 'Ja, de mest passende regler, de er den rigtige chauffør for hver bevægelse'. Så bare tænk og respekter. Vi kan gøre det, når vi ikke kun øger strømmen af ​​trafik vil øge respekten for vores erhverv, sagde han.

LA VI KAN OPPRETTE AFSLAMPNING MED SMÅ RUGER ”

Når han sagde, at de er interesseret i enhver advarsel fra sektorrepræsentanter, sagde İmamoğlu: ”På hvilke punkter der er en blokering, hvad er grunden, har du meninger og tanker om, hvordan en løsning kan være. Vi bruger måder til at få dem. Faktisk kan vi med små berøringer skabe lettelser i trafikken, som ikke kan undervurderes, så længe vi korrekt kan identificere disse punkter. Her kan du hjælpe os, hvilket i sidste ende hjælper dig i første omgang. Vi er de mennesker, der vil gøre mest muligt for at løse dine problemer. Vi vil implementere vores vigtige projekter for at gøre trafikken mere attraktiv for dig ”.

“VI GØR INNOVATIVE ARBEJDE”

İmamoğlu sagde adan Uden at glemme, at kunden er administrator, som vi har 16 millioner kunder; Vi vil udføre mere innovative værker, der træffer en rigtig beslutning ved at beskytte Istanbul-beboernes interesser, planlægge deres investeringer i henhold til det, udvikle integrerede transportsystemer, tilføje passende køretøjer og tilføje mere miljøvenlige køretøjer til processen for at få et bedre miljø i fremtiden. Jeg vil have, at du skal være en del af os med dine forslag og bidrag, mens du udfører alle disse værker

Indlæser ...

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 06

NRC-konference og REMSA-messen

Januar 5 @ 08: 00 - Januar 8 @ 17: 00

Railway News Search

...

Vær den første til at kommentere

Yorumlar