Alanya trafik signalanlæg Vinterarrangement

alanya trafiksignalsystem vinterregulering
alanya trafiksignalsystem vinterregulering

Alanya trafik signalanlæg Vinterarrangement; Antalya Metropolitan Municipality Afdeling for trafik tekniske team, lavede vinterarrangementet i Alanya signalanlæg.

Antalya Metropolitan Municipality, Alanya centrum køretøjer og fodgængertrafik er mere komfortable og sundere arrangementer til at fortsætte. Trafikafdelingens tekniske teams, trafikdensiteten i centrum af Alanya, Ataturk Boulevard, Ahmet Asim Tokus Boulevard og 25 meter kryds i vejtrafiklysene opdateret i henhold til intensiteten af ​​signaleringstiden. Med den nye regulering fungerer fodgængere og køretøjer mere sikkert og flydende.

KOMPLEKSEN I METRO-JUNCTION SLUTT

En anden signalordning fandt sted ved Metro Junction, der giver forbindelse til ALKÜ Hospital. Efter den nye ordning og trafikforvirringen omkring krydset er forsvundet. Kryds mellem regelmæssige kontroller og observationer af krydset, der kan opleves på kort tid for at eliminere den mindste negativitet.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar