Ankara Malatya 4 september blå togplaner skal genstartes

ankara malatya september blå togforbindelse skal starte igen
ankara malatya september blå togforbindelse skal starte igen

AK-partiets stedfortræder Malatya Hakan Kahtalı, Malatya-filialen i Jernbanevirksomheden valgte Hikmet Kazgan'a held og lykke.

Stedfortrædende Kahtalı sammen med partimedlemmerne i Demir-Yol İş Union Malatya-afdelingens præsident Hikmet Kazgan valgte for nylig sit kontor og ønskede, at du skulle blive bedre.

Udtryk for sin tilfredshed med besøget takkede EU-præsident Hikmet Kazgan til AK-partiets Malatya-stedfortræder Hakan Kahtalı og sagde: uz Vi værdsætter altid vores stedfortræder. Vi følger altid og støtter tæt med ærlighed og hårdt arbejde. ”

Kazgan sagde, at civilsamfundsorganisationer og politik altid er sammen, og AK-partiet lægger vægt på denne følsomhed, så længe den er ved magten. Kazgan, stoppede også flyvningerne til Malatya 4 September Blue Train er også en stor mangel, "Siirt Kurtalan Express nu, men rummet er meget travlt, så vi vil bringe det blå tog igen," sagde han.

MP Kahtalı erklærede, at de havde et tæt venskab med Kazgan og 30, der blev valgt som præsident for Unionen og ønskede ham succes i sin nye stilling. Kahtalı sagde, ”Vores jernbane-er-Union har vigtige bestræbelser på at beskytte rettighederne for arbejderne, der arbejder i vores merværdepunkt i vores Malatya. De har altid været for at støtte de investeringer, der skal foretages i vores by, ved at arbejde i harmoni med vores regering. Hikmet Kazgan tror, ​​at vores bror vil være meget succesrig med denne opgave ”.

Kahtalı, 4 September Blue Train igen på vegne af stedfortræderne, da de følger nøje spørgsmålet om angivelse af højhastighedstoginfrastrukturen i regionen med afslutningen af ​​sejladserne, sagde han.

Kahtalı erklærede, at Malatya også er inkluderet i højhastighedstognetværket, og at arbejdet fortsætter i denne sammenhæng. Jeg håber, at vi har afsluttet det meste af højhastighedstognetværket på 2023. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar