Selcuk University vil ansætte kontraheret personale

selcuk universitet foretager ansættelse af kontrakter
selcuk universitet foretager ansættelse af kontrakter

Fra rektoratet ved Selçuk universitet: Fra embedsmænds lov nr. 657 til Selçuk universitetets medicinske fakultet, 4. b) i artikel X, litra b), i bilag 06.06.1978 til principperne for ansættelse af kontraheret personale, der er offentliggjort i Tidende 7 og knyttet til dekret 15754 / 28.06.2007 og dateret 26566 til ansættelse i overensstemmelse med artikel (B). I alt 2 (to) kontraheret personale rekrutteres til de specificerede positioner.

AFSNIT

CODE

AFSNIT Uddannelsesstatus PCS STØTTEBERETTIGELSE
01 Andet sundhedspersonale (perfusionist) Licens i perfusion

fakultet eller

Graduate eller andre bachelorgrader

Efter perfusion i marken

At have en kandidatgrad.

1
02 sygeplejerske Uddannelse fra sygeplejeafdelingen for gymnasial uddannelsesinstitutioner. 1 * Førstehjælpsuddannelse og dokumentation.

* Tricell PRP-CGF skal opleves og dokumenteres. * At have arbejdet og dokumenteret mindst 2 år i en sundhedsinstitution for en videregående uddannelse.

BEMÆRK: Der indgås en servicekontrakt med kandidaterne, og kontrakterne for de kandidater, der ikke opfylder betingelserne i kontrakten, afsluttes. Ansøgere, der anvender ovennævnte særlige betingelser med 657-nr. Embedslovens lov for de forskellige 48. Artikel (afsnit 4, 5, 6, 7 og 8.

GENERELLE BETINGELSER:

1. At være borger i Republikken Tyrkiet,

2. For at have afsluttet 18-alderen fra ansøgningsdatoen,

3. Ikke at blive berøvet de offentlige rettigheder,

4. Tyrkisk straffelov 53. Selvom de perioder, der er angivet i artiklen, er gået; bevidst

lovovertrædelser mod statens sikkerhed, lovovertrædelser af den forfatningsmæssige orden og dens funktion, lovovertrædelser mod nationalt forsvar, lovovertrædelser mod statshemmeligheder og spionage, underslag, bestikkelse, bestikkelse, selvom de er blevet fængslet eller benådt i et år eller mere for en begået forbrydelse tyveri, bedrageri, forfalskning, misbrug af tillid, svigagtig konkurs, ondskab i udbud, konkurs i forhold til ugyldighed, hvidvaskning af værdien af ​​aktiver, der følger af forbrydelsen eller ikke er dømt for smugling af forbrydelser,

5. Fra den militære status for mænd; ikke at være involveret i militærtjeneste, ikke at være i militær alder, for at have tjent eller udsat aktiv militærtjeneste, hvis militæralderen er blevet udsat eller overført til reserveklassen,

6. Af lov om embedsmænd nr. 657. uden at dette berører bestemmelserne i artikel 2, er der ingen psykisk sygdom, der kan forhindre ham i at udføre sin pligt kontinuerligt,

7. KPSSP94-score for kandidater i videregående uddannelser, KPSSP3-score for kandidatuddannelser vil blive taget som grundlag.

8. Der er ingen hindring for udnævnelse som følge af sikkerhedsundersøgelser og / eller arkivundersøgelser,

9. Ansøgernes status Artikel 657 / B i loven om embedsmænd nr. institutioner kan ikke ansættes i ansat personale. ası (Selv hvis de, der ikke overholder denne bestemmelse, vinder, bliver de ikke udnævnt.)

I. SÆRLIGE BETINGELSER:

1. Uddannet fra et af de specificerede uddannelsesniveauer, bære de krævede kvalifikationer og dokumentere.

2. Kandidater i gymnasial uddannelse og bacheloruddannelser har taget 2018 KPSS (B) eksamen.

3. Modtager ikke pension eller alderspension fra nogen social sikringsinstitution.

4. Der ansøges kun om en titelkode. I tilfælde af anvendelse af mere end en titelkode betragtes alle applikationer som ugyldige og evalueres ikke.

II. DOKUMENTER KRAVET UNDER ANSØGNINGEN:

Kandidater skal ansøge inden for 15 dage fra datoen for offentliggørelsen af ​​denne annonce i avisen. (Mellem 06 / 12 / 2019- 20 / 12 / 2019 på officielle arbejdsdage og arbejdstid (08: 00- 17: 00))

1. Kopier af dåbsattest (fødselsattest, id-nummer, hvor Republikken Tyrkiet skal indgives i original.)

2. Kopi af eksamensbevis og / eller kopi af eksamensbevis. (Originalerne vil også blive indsendt.)

3. Strafferegister. (Der vil være modtaget et stregkodedokument over e-regeringen.)

4. Dokument, der viser, at 2018 KPSS (B) er taget til sekundære kandidater og kandidater. (KPSS-resultatdokument)

5. Dokumenter, der beviser de krævede kvalifikationer.

6. SSI Servicekort (med stregkode) eller godkendt servicekort for medarbejdere underlagt loven om embedsmænd nr. 657 i titelkoder, som er erfaring og servicekrav.

7. 1 (One) -billeder (http://hastane.selcuk.edu.tr ansøgningsskema, der kan fås fra vores hjemmeside.

8. Militær statuscertifikat for mandlige kandidater,

9. Ansøgninger indgives personligt, og hvis kandidaten ikke er i stand til at deltage, vil ansøgningen blive accepteret, hvis den person, der har givet en notarized fullmagt ansøger med den originale kopi af fuldmagt personligt.

Selçuk Universitet Fakultet for Medicin Hospitalhttp://hastane.selcuk.edu.tr udfyld ansøgningsskemaet, der skal leveres. (Ansøgninger indgivet med posten accepteres ikke.)

Bemærk: 6 / 6 / 1978 dateret 7 / 15754 nr Kontrakt Medarbejdere principerklæring vedrørende driften "Yderligere materiale 7" Ifølge artiklen: (Opløsning nummer: Bilag: 12 / 3 / 2012-2012 / 2964) Republikken Tyrkiet ID-nummer af denne ansøgning adresse anmeldelse og skriftlige erklæringer om militærtjeneste. Det er vigtigt at meddele, at der vil være retssager mod dem, der afgiver falske dokumenter eller erklæringer, og dem, der ikke viser sig at have de betingelser, der er anført i vores meddelelse, hvis deres udnævnelser bliver annulleret, vil deres aftaler annulleres, og hvis de betales af administrationen, kompenseres dette beløb med den juridiske interesse.

III. VURDERING AF ANSØGNINGER OG MEDDELELSE AF RESULTATER

Liste over dem, der er kvalificerede til at blive udnævnt i slutningen af ​​ansøgningen http://hastane.selcuk.edu.tr vil blive lagt ud på webadressen. Stedfortrædere kandidater vil være dobbelt så mange som hvert personale. Hvis der ikke er nogen ansøgninger, der skal nomineres fra de vigtigste vindere, annonceres reservevinderne på hjemmesiden til vores Hospital (http://hastane.selcuk.edu.trvil blive annonceret. Da denne meddelelse vil være karakter af anmeldelse, vil der ikke være nogen yderligere anmeldelse.

Kandidater, der er kvalificerede til at blive udnævnt, skal udfylde de krævede dokumenter inden for 15 dage efter meddelelsen af ​​resultaterne og forelægge dem til Human Resources Unit på Selçuk University Medical Fakultets Hospital. De ansøgere, der ikke indsender dokumenterne inden for denne periode, mister deres rettigheder.

For detaljer om annonce KLIK HER

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar