Det tyrkiske selskab giver det bedste tilbud i Malolos Clark jernbanevirksomhed i Filippinerne

Philippines Malolos Clark Railway Project
Philippines Malolos Clark Railway Project

Et tyrkisk selskab På Filippinerne kom Malolos Clark Railway Project CP S-01-sektion med det laveste bud i budet. Malolos Clark Jernbaneanbud ca. 160 millioner USD med det laveste bud. I det bud, hvor det samlede 2-bud blev udstedt, kom det andet bud fra TAISEI + DMCI-partnerskab.

Malolos Clark Railway Project Details

MCRP vil blive bygget som to jernbanespor, herunder en 51,2 km-sektion, der forbinder Malolos City med Clark regionale vækstcenter og en 1,9 km udvidelse, der forbinder NSCR til Blumentritt Station i Manila. Projektet vil omfatte opførelse af en metrostation, der giver korte forbindelser til CIA. Det vil også omfatte broer og viadukter til den hævede del af jernbanelinjen.

MCRP vil have i alt syv opgraderede stationer med to separate platforme med højre bredde af 60 m (ROW).

Kort over Malolos Clark Railway Project
Kort over Malolos Clark Railway Project

Stationerne vil have elevatorer og rulletrapper til let passagerbevægelse og automatiske bompengekontrolsystemer, herunder billetautomater, porte, bompengemaskiner, dataindsamlingsmaskiner og kontorreservationsmaskiner. På den nye linje vil elektriske flerenheds tog (EMU) tog køre i tre kategorier: pendeltog, ekspres-pendeltog og begrænset ekspresstog i lufthavnen. Tog kører med en maksimal hastighed på 160km / h.

Den nye jernbanelinje forventes at foretage en anslået daglig tur på omkring 2022 mennesker med 81.000.

Malolos Tutuban Railway Project Introduktionsfilm

Railway News Search

1 Kommentar

  1. Jeg er en kandidat i armeret betontræforskaling. Jeg vil arbejde i udlandet. God mester betyder mindre tid og meget arbejde. Jeg har ingen hindringer i udlandet. Jeg har de nødvendige dokumenter. Hvis jeg finder det passende, arbejder jeg hvor som helst inden for den ønskede tid. Jeg venter på dine gode nyheder på kort tid.

Yorumlar