Meddelelse fra Ankara Sivas jernbanemedarbejdere

Der er beskeder fra ankara sivas jernbanemedarbejdere
Der er beskeder fra ankara sivas jernbanemedarbejdere

Ankara-Sivas mellem 2 timer og 30 minutter reducerer Silk Road-ruten 405 km mellem Ankara-Sivas YHT-projektet fortsætter med at arbejde i fuld hastighed.

300 personer i Ankara Sivas YHT-projektet arbejder fortsat 7/24 dag og nat uden at sige kulde. Jernbanelægning og svejsearbejde fra Ankara-Sivas High Speed ​​Train Project, som er inkluderet i den 100-dages handlingsplan, accelererede også. Der er 405 tunneler med en længde på 66 kilometer, 49 viadukter med en længde på 27,5 kilometer, 53 broer og kulverter, og 611 undergange og overgange.

I Ankara Sivas High Speed ​​Train Project, der har en samlet kunststruktur på 930 enheder, blev ca. 110 millioner kubikmeter udgravning udført og 30 millioner kubikmeter fyldninger blev produceret.

Ankara-Sivas-linjen, der venter med stor spænding på borgerne, reducerer rejsetiden mellem de to byer til 12 timer og 2 timer og 30 minutter. Overbygningselektrificering og signalering telekommunikationssystemer fra Ankara Sivas High Speed ​​Train Project fortsætter hurtigt. Infrastrukturarbejder i Ankara-Sivas YHT-projektet gjorde 97 procent fysiske fremskridt. Ankara Sivas Line forventes at være afsluttet og åbnet for drift i 2020 indtil Ramadan-festen.

De samlede investeringsomkostninger ved Ankara Sivas High Speed ​​Train Project er 9 milliarder 749 millioner TL.

Kort over Ankara Sivas High Speed ​​Train

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar