Handelsministeriet rekrutterer kontraheret it-personale

Handelsministeriet indgået IT-personale, der skal ansættes
Handelsministeriet indgået IT-personale, der skal ansættes

Artikel 31 i “Forordningen om principper og procedurer for ansættelse af kontraheret informationsteknologipersonale i store informationsbehandlingsenheder i offentlige institutioner og organisationer” offentliggjort i Den Europæiske Unions Tidende dateret 12/2008/27097 og nummereret 8 til at blive ansat i Ministeriet for Handel Informationsteknologi Afdelingen. I overensstemmelse med den placering, der skal udføres af ministeriet i henhold til succes med de mundtlige og anvendte eksamener, vil 22 (XNUMX) kontraherede IT-ansatte blive ansat.


Ministeriet for handel (www.ticaret.gov.t er) udfyldte ansøgningsskemaet på webstedet fuldstændigt og korrekt, sammen med dokumenterne, personligt til Ministeriet for handelsministeriets personaldirektorat indtil arbejdstidens afslutning mellem datoerne 10.02.2020-21.02.2020 eller pr. post for at nå vores ministerium på ansøgningsfristen. skal gøres. Ansøgninger, der modtages efter denne dato på grund af forsinkelser i mail og andre årsager, og dem, der indsender manglende dokumenter, vil ikke blive accepteret.

For detaljer om annonce KLIK HER ...chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar