Vil der afholdes folkeafstemning for Istanbul?

knappen blev trykket i istanbul
knappen blev trykket i istanbul

Mens en gruppe af ledere i AKP krævede folkeafstemning for Kanal Istanbul, blev den endelige beslutning truffet. Det regerende parti vil ikke gå til folkeafstemning.

En gruppe i AKP- og IMM-præsident Ekrem İmamoğlu's forslag til folkeafstemning om Kanal Istanbul indledte en ny debat.

Neutral nyhedsagenturIfølge Mehtap Gökdemir tager AKP ikke et varmt kig på folkeafstemningsforslaget og kommenterer emnet Kanal Istanbul: 9 er det valg, vi beskriver det. Vi forberedte os til generalforsamlingen. På generalforsamlingen, hvor valget var, fortalte republikens præsident Kanal Istanbul om talen på torvet, og vi har information. ”

'DER ER IKKE BESTEMMELSER OM FOLKENS MENNESKER'

”Hvilket vi vil spørge, hvor mange. Indtil nu har alle Osmangazi, Marmaray, Eurasia Tunnel, 3. bro, 3. lufthavn og megaprojekter alle stillet indvendinger, og som et resultat har de set stor fordel i lyset af vores borgere. Disse indsigelser har ingen penge for offentligheden ”.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar