Sabiha Gökçen Lufthavn modtager Green Building Certificate

Sabiha Gökçen Lufthavn modtager Green Building Certificate
Sabiha Gökçen Lufthavn modtager Green Building Certificate

Istanbul Sabiha Gokcen International Airport terminalbygning blev tildelt LEED-certifikatet udstedt af US Green Building Council (USGBC) på guldniveau. Sabiha Gökçen Lufthavn er således blevet en af ​​de få lufthavne i verden med det mest foretrukne certificeringssystem LEED.

Terminalbygningen i Istanbul Sabiha Gökçen International Airport, der blev taget i brug den 31. oktober 2009 og var vært for cirka 36 millioner passagerer i år, har modtaget LEED-certifikatet udstedt af American Green Buildings Council (USGBC) siden 1998. LEED Certification System, som evaluerer kriterierne som miljøvenlige applikationer, komfortable indendørs forhold og høje energibesparelser, vand og råmateriale, understreger egenskaberne ved Istanbul Sabiha Gökçen terminalbygning til at understøtte reduktion af kulstofemissioner, øge energieffektiviteten og drage fordel af dagslys ved at tilskynde til offentlig transport. besluttede at tildele LEED-certifikat i kategorien Guld.

El Istanbul Sabiha Gökçen International Airport har en struktur, der lever 7/24. Grundlaget for vores arbejde og de ydelser, vi leverer, ligger i ortaya, der afslører, hvad der er gode ins ved mennesker, samfund og natur. Vi er inkluderet i den mest foretrukne LEED-certificering i verden med miljøvenlig praksis i vores terminalbygning, miljøvenlig og energieffektiv drift og komfortable indendørs forhold. Og det første år, vi ansøgte om dette certifikat, opnåede vi en betydelig succes i kategorien Guld. Med dette certifikat sigter vi mod at opnå en 30 procent stigning i energieffektivitet og en 30 procent reduktion i naturgasanvendelse og CO25-emissioner. Vi har også et mål på 2020 procent inden for vandbesparelse. I fremtiden vil vi fortsætte med at øge vores opsparingsmål. I første kvartal af XNUMX bygger vi også vores nye terminalbygning i overensstemmelse med disse mål. ”

Istanbul Sabiha Gokcen Airport terminal bygning til LEED-certificering i verden til New York JFK (USA), New York La Guardia (USA), San Diego (USA), Jeddah Kong Abdulaziz (Saudi-Arabien), Zagreb (Kroatien) lufthavne samt fra Tyrkiet Izmir Adnan Menderes Lufthavn havde tidligere vundet.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar