TCDD sendte hjælpetog til boligbehov for jordskælvsoverlevende

tcdd sendte hjælpetog til jordskælvsoverlevendes behov
tcdd sendte hjælpetog til jordskælvsoverlevendes behov

Elazig og skabe store skader i Malatya, vores land og vores borgere påvirkes af alle Tyrkiet dybt forstyrret af jordskælvskatastrofen med henblik på at støtte deres boligbehov, Elazig stationsbygning og åbnet for brug af opvarmning jordskælv her venter busser. Der blev også givet 2 opholdssteder i Elazig Uluova-stationen brugen af ​​2 familier efter anmodning fra guvernørskab.


For at udvide denne service, der bruges af cirka to tusinde mennesker, blev personalet servicevogne, der er afsluttet i TÜVASAŞ, et datterselskab af TCDD, og ​​klar til forsendelse, sendt til Elazig Station af TCDD's generaldirektorat under koordinering af Ministeriet for Transport og Infrastruktur.

Toget, der afgår fra Adapazarı, tilføjes toget fra Afyonkarahisar, og det forventes at være i Elazig Station i de følgende timer. Bortset fra disse, leveres i alt 24 kolde vejr telte, hver 2 m5 og isoleret, til jordskælvsofre.

De vogne, der kommer til Elazig Station, vil blive tilbudt borgerne af AFAD Coordination Center.

Som den tyrkiske jernbanefamilie er hjælpetoget fra TCDD, der ønsker Guds nåde over for vores borgere, der mistede deres liv i Elazig jordskælvet, medfølelse med deres pårørende og presserende helbredelse for vores sårede borgere.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar