2020 FIVB Snow Volley World Tour Erciyes Scene Introduktion Møde afholdt

fivb snowvolley-verdensturné erciyes scene introduktionsmøde blev afholdt
fivb snowvolley-verdensturné erciyes scene introduktionsmøde blev afholdt

International Volleyball Forbund (FIVB) den dato, fra 12 til 15 marts 2020, for første gang i Tyrkiet i værten Kayseri Erciyes Skicenter vil blive tilrettelagt for første gang i 2020 Sne Volleyball World Tour indledende møde blev afholdt i Ankara.


Mødet, Tyrkiet Volleyball Forbund (TVF) Næstformand Sedat Alper Aslandaş, Kayseri Erciyes Inc. Bestyrelsesformand Dr. Murat Cahid Cıngı, Snow Volleyball kvindelige landsholdsatleter Bahanur Gökalp og Simge Yalçın deltog.

TVFs næstformand Aslandaş erklærede i sin tale, at snevolleyball har fået en stadig vigtigere plads i vintersport i de senere år og sagde: ”Vi realiserede vores første planer for snevolleyball, en ny disciplin, i 2016 med sloganet 'Volleyball overalt'. I denne sammenhæng blev vores hold, der arbejder på landsholdsniveau, dannet. Vi begyndte at organisere internationale begivenheder i vores land for at yde forfremmelse og sportsmandssupport. "Vi vil organisere en meget vigtig verdensorganisation i Erciyes, denne gang det næste skridt".

I Tyrkiet tidligere i Kayseri Erciyes Snow Volleyball European Cup tre gange så meget som de strukturer, der minder om Aslandaş; “I år World Tour 12 & ndash; Vi er vært mellem 15. marts 2020. Snevolleyball fortsætter med at udvikle sig i Europa og verden. Det bliver snart en olympisk gren, der tager plads i vinter-OL. I Tyrkiet, der blev afholdt i Argentina i 2019 World Tour i Bariloche ETAB, har vi kæmpet for at tage en særlig invitation fra FIVB. sne volleyball i Europa og verden som en tur i Tyrkiet, vi er en konstant regulere dem fra 6 lande. som er blevet et centrum for vintersport i Tyrkiet Erciyes, det bliver centrum for snevolleyballen. Efter de organisationer, vi organiserer i Erciyes, fortsætter Erciyes A.Ş. sine aktiviteter ved at opretholde snevolleyballbaner og arrangere turneringer mellem universiteter og håndværkere. Vi takker dem her. sidste kampe på European Tour-scenen, vi holdt i Tyrkiet, havde mødt sportsfans fra TRT Sport-skærmen. World Tour-scenen vil også blive sendt på TRT Spor-skærme. Vi vil endnu en gang takke TRT Spor-familien, ”sagde han.

Om at vintersport er blevet udført på Erciyes Mountain, som har været symbolet for regionen i tusinder af år, Kayseri Erciyes A.Ş. Bestyrelsesformand Dr. Murat Cahid Cıngı på den anden side; ”Vi er glade for at være vært for Snow Volleyball World Tour på Erciyes Ski Center, som vi har ledet siden 1960, har al slags infrastruktur og tiltrækker udenlandske turister fra hele verden,” sagde han.

Snevolleyball kvindes landsholdsatlet Bahanur Gökalp sagde, ”Snevolleyball er en meget behagelig og underholdende sport. Selvom det synes svært at lege på sne udefra, spiller vi med stor glæde. Vi har en tredjeplads i European Tour i Erciyes før. Vi håber, at vi vinder en medalje ved at deltage i World Tour.

Snow Volleyball Women's National Team Athlete Simge Yalçın also & lsquo; ”Jeg har været i Snow Volleyball National Team siden 2019. Vores land har et meget passende klima til sommer- og vintersport. Der er grader, vi har opnået i European Tour før. Vi ønsker at vinde en medalje ved at tage podiet i denne organisation, der holdes i vores land. Snowvolleyball er blevet en ny gren med stigende konkurrence hvert år. Denne formation, der først startede i Europa, er nu begyndt at blive skabt over hele verden. Vi er glade for at deltage i denne første World Tour i Erciyes ”. Han talte i formen.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer