Jernbanetogoperatører 3. høringsmøde blev afholdt

Der blev afholdt et misbrugsmøde med jernbanetogoperatører
Der blev afholdt et misbrugsmøde med jernbanetogoperatører

Republikken Tyrkiet statsbaner (TCDD) Jernbane Railway Train Operatører og ledere af civilsamfundsorganisationer på 13.02.2020/3/XNUMX i Ankara Station område i hal XNUMX Behiç Ergun mødte på rådgivende møde.


TCDD General Manager Ali İhsan Uygun, TCDD Taşımacılık AŞ General Manager Kamuran Yazıcı, vicegeneraldirektører, afdelingsledere, ledere af jernbanetogoperatører deltog i mødet, hvor de problemer, der blev fundet vedrørende den eksisterende jernbaneinfrastruktur og togstyring blev evalueret.

På det tredje af høringsmøderne, der blev afholdt i april og juli sidste år, erklærede TCDD-direktør Ali İhsan Uygun, at de beslutninger, der blev truffet på møderne, blev fulgt nøje, hvilket bidrog til udviklingen af ​​jernbanesektoren.

I gensidige møder blev der fremsat krav, nye forslag og ønsker.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar