Eskişehir Chamber of Industry introducerede Eskişehir i Spanien

Eskişehir Chamber of Industry introducerede Eskişehir i Spanien
Eskişehir Chamber of Industry introducerede Eskişehir i Spanien

Luftfarts- og jernbanesystemsektoren i Eskişehir kom sammen med verdensgiganter i Spanien. Inden for rammerne af projektet fra Eskişehir Chamber of Industry (ESO) støttet af Den Europæiske Union tog Eskişehir-producenter vigtige skridt for at udvikle gensidige forbindelser med handelsdelegationsprogrammet og afholdt bilaterale forretningsmøder.


Celalettin Kesikbaş, præsident for ESO, der gav information om forretningserklæringen til Spanien, sagde: ”I dette specielle projekt har vi realiseret for at øge eksportkapaciteten for vores medlemmer, der opererer inden for luftfarts- og jernbanesystemer, projektejer af Eskişehir Chamber of Industry, Barcelona Chamber of Commerce fra Spanien, Rhône-Frankrig. Alpes (Lyon) Chamber of Commerce og Sivas Chamber of Commerce and Industry er partnere. I projektet er der særlige mål, såsom at øge eksportkapaciteten for vores virksomheder, der opererer især inden for luftfarts- og jernbanesystemer, etablering af nye forretningsforbindelser i Spanien og Frankrig, forbedring af forbindelserne mellem kamre og klynger og civilsamfundsdialog. ”

Mere end 150 jobsamtale

Kesikbaş, der også delte detaljerne i handelsdelegationsprogrammet, der blev afholdt i Barcelona, ​​Spanien, meddelte, at 15 tyrkiske virksomheder og 20 spanske virksomheder, der deltog i tværsektorer som jernbanesystemer, luftfart og bilindustri deltog i det bilaterale forretningsforhandlingsprogram. understregede, at det var han.

Med konstatering af, at Eskişehir-virksomheder forbereder sig godt inden handelsdelegationsprogrammet, der blev afholdt i Barcelona, ​​og ESO også støtter dette spørgsmål, sagde borgmester Kesikbaş: ”De forberedelser, vi har foretaget før, vores bestyrelses aktive deltagelse i processen og vores eksperters intervention med parternes intervention. vi analyserede det meget godt. Under programmet blev der opnået meget produktive interviews. Vi har taget meget positive skridt for at opnå kommercielt og teknologisk samarbejde. Vi sigter mod at fremskynde disse trin og gøre dem mere konkrete med handelsdelegationsprogrammet, der skal foretages fra Barcelona til Eskişehir denne gang i april 2020, lige efter programmet. ”

Interesse fra forretningsfolk fra Spanien

Kesikbaş sagde, at Eskişehir-virksomheder havde mulighed for at kommunikere med potentielle kunder, opnå salgsmuligheder, lære om markedet og etablere industrielle forbindelser under arrangementet i Spanien. . Kesikbaş sagde: ”Derudover har disse aktiviteter været en vigtig lobbyvirksomhed med overførsel af Eskişehirs kapacitet inden for jernbanesystemer, luftfart og bilindustrien til målgrupperne. Faktisk har mange spanske virksomheder vist en særlig interesse efter deres forfremmelser i Eskişehir og udtrykt deres ønske om at deltage i handelsdelegationsprogrammet, der vil fortsætte i Eskişehir. omfanget af ESO projekter i Republikken Tyrkiet Barcelona Konsul Stærk Calafat, Commercial Attaché Elif klar Taşyürek med deltagelse af tyrkisk og spansk forretningsfolk, vi gennemførte Barcelona Handelskammer og Barcelona Rail Systems i en organisation projekt, der samler de klynger "sagde han.

Vi vil bygge broer

Takket være programmet i målregionerne og business og investeringer faciliteter i Tyrkiets marked, virksomhedskultur og understregede, at overføres til de største producenter i spørgsmål som samarbejdsmuligheder i målsektorer Spanien Kesikbaş, "Eskisehir navnet på fremme og styrke af industriel Vi vil fortsætte disse aktiviteter. Vores afdeling vil fortsat spille en aktiv rolle i oprettelsen af ​​internationale samarbejdsbroer. Vores mål er at maksimere eksporten af ​​Eskişehir. ”


Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar