Stor Istanbul busstation vandt både handlende og borgere lide

big istanbul otogari vandt både håndværkere og borgere
big istanbul otogari vandt både håndværkere og borgere

Den nye version af Greater Istanbul Bus Terminal, som blev overtaget af Istanbul Metropolitan Municipality, fik både håndværkere og borgere værdsat. Efter at have overtaget busstationen implementerede Istanbul Metropolitan Municipality Istanbul 'centrale betalingssystem' og lettede trafikken fra indgange og udgange. Toiletterne til busstationen, som alle klagede over, begyndte at blive fornyet under kontrol af Boğaziçi Yönetim AŞ.


Med afgørelsen truffet af Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Råd, hvis kontrakt udløb den 5. maj 2019 og i juli; Driften af ​​busstationen i Istanbul i Bayrampaşa, hvis parkeringspladser blev overført til İSPARK, blev overført til Istanbul Metropolitan Municipality den 9. september. Busstationen, som altid huskes med negativiteter, fik både borgere og håndværkere til at grine med den nye IMM-ledelse. Ekrem İmamoğlu, borgmester for Istanbul Metropolitan Municipality, besøgte busstationen to gange efter 23. juni og vendte tilbage til boligarealet for alkoholikere og narkomaner. Under sit sidste besøg den 18. juli sagde İmamoğlu: ”Mit barn kommer ikke ind på et sådant sted, min kone kommer ikke. Hvordan sender jeg Istanbuls afkom til hans barn? ”Han brændte den nye tids blusse. Reparations- og rengøringsarbejder udføres uden forsinkelse i retning af İmamoğlu; Busstationen blev lavet efter Istanbul.

BOĞAZİÇİ YÖNETİM AŞ Vundet TENDEREN

İBB har afgivet bud på drift af den busstation, den ejer. Bud holdt under formandskab af generalsekretær Yavuz Erkut; Det blev afholdt før pressen med metoden “åbent tilbud”. I udbuddet, der fortsatte med auktionen, fik Boğaziçi Yönetim AŞ ret til at betjene busstationens kommercielle områder til en årlig pris på 27 millioner lira og i 3 år.

SIKKERHED OG LYSJUSTERING PARKERINGPARKER

Efter at busstationens parkeringspladser blev overført til ISPARK den 8. august, blev hytterne, der tilhørte den gamle ledelse Eurasia Terminal Operations AŞ, demonteret og erstattet af mere moderne dem, der tilhørte İSPARK. Problemer med belysning og sikkerhed blev løst ved omgående at starte rengøringsarbejder i parkeringsarealerne. De steder, der er bange for at komme ind selv i dagens øjne, har fået et moderne og pålideligt udseende med den dedikerede indsats fra Istanbul Metropolitan Municipality-hold. Mens busstationer blev parkeret ved vejkanterne på busstationen, vil 150 busser være i stand til at parkere på samme tid, når den igangværende parkering er afsluttet.

AUTOGARENS KRONISKE PROBLEM; TOILETTER

Driften af ​​syv toiletter på busstationen, der bruges af ca. 45 tusind mennesker hver dag, er blevet udført af private virksomheder indtil nu. Toiletterne, som ikke er rene nok, selvom de betales, og hvor både passagerer og håndværkere klager, er ikke længere et problem. Inden for rammerne af City Toilets-projektet blev driften af ​​busstationens toiletter startet af Boğaziçi Yönetim AŞ. Der blev foretaget en reduktion i prisen på toiletterne, hvor de nødvendige forbedringer fortsatte. For toilettet på 1 punkter, der kan bruges med Istanbulkart til 7 TL, leverer 3 ansatte rengøringsservices med 35 skift arbejdssystem. Ofre mens renoveringsarbejdet fortsætter
'mobile toiletter' leverer også service for ikke at blive oplevet.

CENTRALBETALINGSSYSTEM ER REALISERET

Istanbul Metropolitan Municipality rullede straks ærmerne op for at lette trafikken ved indgange og udgange efter at have overtaget busstationen. Lange køer på grund af kortbetalingssystemet; Det endte med implementeringen af ​​'Central Payment System'. Kameraerne placeret ved indgange og udgange gav stor bekvemmelighed ved betaling ved at registrere pladerne. Cirka 40 procent rabat blev foretaget i det gebyr, der blev opkrævet for ind- og udrejse af busser til bussterminalen. Indgangs- og udgangsgebyret, som tidligere var 130 TL, blev reduceret til 80 TL med afgørelse fra Istanbul Metropolitan Municipality. Den første halvdel af busserne på platformen var gratis i den første halve time af de private køretøjer, der kom til busstationen for at forlade passagerer.

METRUKBYGGNINGER VAR ØDET, SIKKERHEDSKAMERA INSTALLERET

Istanbul Metropolitan Municipality, der gør sin tilstedeværelse i busstationen hver dag, revet 213 enheder for at forhindre misbrug i busterminalens nederste etager. Bygninger ødelagt af Istanbul Metropolitan Municipality Police blev senere renset. Udstyret med sikkerhedskameraer blev kælderen også oplyst og gjort mere pålidelige. Mens rengøringsarbejdet på busstationen vedligeholdes af 150 ansatte i Istanbul med 12 køretøjer, stilles sikkerheden på busstationen af ​​Istanbul Metropolitan Municipalitys sikkerhedsdirektorat og Istanbul Metropolitan Municipality Police. Et projektarbejde blev forberedt på at regulere trafikcirkulationen på den åbne parkeringsplads i Grand Istanbul Bus Terminal og sendt til Road Maintenance and Infrastructure Coordination Department for dens fremstilling. Parkeringspladsens kapacitet blev forøget med 50 procent med projektet.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar