Hånddesinfektionsmidler placeres i jernbanesystemstationer i Ankara

Håndrensningsanlæg placeres i jernbanesystemstationer i Ankara
Håndrensningsanlæg placeres i jernbanesystemstationer i Ankara

Inden for rammerne af de foranstaltninger, der blev truffet mod Ankara Metropolitan Kommune mod coronavirus, begyndte man at placere salgsautomater til hånddesinfektionsmidler i Metro-, ANKARAY- og kabelbanestationer. Desinfektionsmidlerne med sensorer vil blive placeret i 100 point med den applikation, der er initieret i jernbanesystemerne, som bruges i vid udstrækning af borgerne med instruktion fra Ankara Metropolitan Mayor Mansur Yavaş.


Ankara Metropolitan Municipality fortsætter sin effektive kamp mod coronavirus (COVİD-19).

Med prioritering af folkesundheden tilføjede Metropolitan Municipality en ny til de foranstaltninger og foranstaltninger, der blev truffet over hovedstaden mod faren for epidemier og vira. Med instruktion fra Metropolitan Mayor Mansur Yavaş begyndte salgsautomater til sensorhånddesinfektionsmiddel at blive placeret i Metro, ANKARAY og Cable Car Station.

SKAL PLACERES TIL 100 PUNKTER I JERNESYSTEMER

Salgsautomater med desinfektionsmiddel til sensor, der begyndte at blive installeret i den fælles station i ANKARAY og Metro i Kızılay, vil snart blive placeret på 43 point i i alt 11 Metro, 4 ANKARARAY og 100 kabelbanestationer i hovedstaden.

Som understreger, at salgsautomater til hånddesinfektionsmiddel vil blive kontrolleret med jævne mellemrum, gav Haldun Aydın, EGOs generaldirektorat for jernbanesystemer, følgende oplysninger:

”I tråd med de beslutninger, der er truffet af Crisis Management Center oprettet efter instrukser fra vores Ankara Metropolitan-borgmester, Mr. Mansur Yavaş, vil vi placere hånddesinfektionsenheder på de steder, hvor der er drejebaner på vores stationer for at beskytte vores borgers helbred, der bruger jernbanesystemer i offentlig transport. Vi startede vores studier om dette emne. Monteringsprocessen afsluttes på alle vores stationer så hurtigt som muligt. Vores passagerer kan rejse ved at desinficere deres hænder gratis. ”

KAPITALER, DER ER FORFREDT MED NY ANVENDELSE

Eyyüp Dereli, der synes, at desinfektionsautomaterne, der er placeret i metrostationerne til håndhygiejne, er en applikation på stedet, sagde: ”Jeg vil gerne takke vores borgmestre borgmester Mansur Yavaş for at have truffet disse foranstaltninger. En meget flot applikation. Vi vil give ryg mod ryg, vi vil forsøge at slippe af med denne sygdom. Hvis vi træffer sådanne foranstaltninger, vil vi overvinde disse dage ganske enkelt af landet. ”

Mens desinficerings- og rengøringsarbejdet fortsætter på metrostationerne, delte borgere, der bruger offentlig transport, deres tanker om det arbejde, som Metropolitan Kommune udfører inden for folkesundhed med følgende ord:

  • Yeliz İşitmir: ”Håndrensningsapparatet er en meget god idé. Brug af desinfektionsmidler kan være relativt trøstende for os. Jeg vil have, at denne ansøgning bliver udbredt på alle stationer for passagerer, der skal bruge metroen. ”
  • Murat Erdoğan: ”Det er en meget vigtig anvendelse med hensyn til sundhed. Det er en nødvendighed at have disse desinfektionsmidler især på offentlige steder. Det skal også være i vores hjem. Det var meget godt for vores kommune at gøre dette arbejde. Tak til dem, der har bidraget. ”
  • Günel Nasibova: ”Vi vil gerne takke Ankara Metropolitan Municipality for at overveje vores helbred og gennemføre en sådan ansøgning.”
  • Kamuran Baykal: ”Vi er meget tilfredse med Metropolitan. Dette er en meget flot app og god service. I det mindste kan mennesker desinficere deres hånd og rejse uden at have nogen bakterier. ”

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar