Hvor vil være åben i den 3-dages udgangsrestriktion ..? Her er detaljerne

Detaljer om hvor vil være åben i den daglige gadebegrænsning
Detaljer om hvor vil være åben i den daglige gadebegrænsning
Ministeriet for Indenrigsanliggender har sendt en "portforbudsbegrænsningscirkulær" til 81 provinsielle guvernører i forbindelse med bekæmpelse af den nye type Kovid 19-udbrud. Med cirkulæret anvendes 30 byer med storbystatus og udgangsforbud i Zonguldak torsdag den 30. april mellem 24.00 og 03 maj, søndag, 24.00.
I cirkulæret, der blev sendt af ministeriet til guvernørerne, lige fra tidspunktet for coronavirus-epidemien, henstillingerne fra Ministeriet for Sundhed og Den Videnskabelige Komité, i overensstemmelse med instruktionerne fra præsident Recep Tayyip Erdoğan; Det blev mindet om, at mange forsigtighedsafgørelser blev truffet og implementeret for at styre risikoen for epidemien med hensyn til folkesundhed og offentlig orden og for at kontrollere hastigheden af ​​dens spredning.
For at bære virkningen af ​​de trufne foranstaltninger til reduktion af transmissionshastigheden til det højeste niveau i cirkulæret; Det blev oplyst, at de følgende yderligere foranstaltninger skulle træffes af provinsguvernørerne i overensstemmelse med 30 / C-artiklen i provinsens administrationslov og de 11. og 27. artikler i den generelle sanitetslov, herunder 72 provinser med storbystatus og Zonguldak-provinsen.
I denne sammenhæng;
1- Vores 30.04.2020 provinser med storbystatus (Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, Istanbul, med undtagelserne angivet nedenfor mellem datoerne 24.00, 03.05.2020 og 24.00, 30) , Izmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van) og alle borgere i Zonguldaks provinsgrænser vil blive begrænset.

2- DEN ÅBNE VIRKSOMHED, VIRKSOMHED OG INSTITUTIONER

For at minimere virkningerne af portforbudsbegrænsninger på dagligdagen;
A.1 I anledning af Ramadan blev arbejdstiden for markeder, købmandsforretninger og grønthandlere bestemt til 30.04.2020-08.00 torsdag den 23.00, før portforbudet.
A.2 Den 01.05.2020, hvor udgangsforbud er begrænset, vil markeder, købmandsforretninger og grønthandlere være i stand til at operere mellem 09.00-14.00. Forudsat at det er begrænset til at imødekomme borgernes obligatoriske behov (undtagen de 65 år og derover og de over 20 år) og ikke køre, (handicappede borgere kan køre), vil de kunne gå til det nærmeste marked, købmand og købmand. Mellem de samme timer vil købmandsforretninger, købmandsforretninger og grønthandlere også kunne sælge til hjem / adresser.
A.3 Den 02.05.2020 lørdag og den 03.05.2020 søndag lukkes markeder, købmandsforretninger og grønthandlere.
b) Den 01.05.2020 fredag, 02.05.2020 lørdag og 03.05.2020 søndag, bageri og / eller bageri-licenserede arbejdspladser, hvor der fremstilles brød, og kun sælgerne af disse virksomheder, der sælger brød, og de arbejdspladser, hvor dessertproduktionen fremstilles / sælges (Kun brød, bageriprodukter i disse virksomheder og dessert kan sælges.) vil være åben.
Fredag ​​01.05.2020 kan arbejdspladserne, hvor borgerne ikke kan gå ud, og søndag 02.05.2020 og søndag 03.05.2020 kun være i stand til at sælge til huse / adresser.
c) I anledning af Ramadan, restauranter og arbejdspladser i restaurantstil, der kun tjener til husene fredag, 01.05.2020, lørdag, 02.05.2020 og 03.05.2020, som er udgangsforbud,
C) Arbejdspladser, der udfører aktiviteter i forbindelse med produktion, transport og salg af medicin, medicinsk udstyr, medicinske masker og desinfektionsmidler,
d) Offentlige og private sundhedsinstitutioner og organisationer, apoteker, veterinærklinikker og dyrehospitaler,
e) Offentlige institutioner og organisationer og virksomheder (lufthavne, havne, grænseporte, told, motorveje, plejehjem, ældreplejehjem, rehabiliteringscentre, nødopkaldscentre, AFAD-enheder, Vefa sociale støtteenheder, migrationsadministration, PTT osv. Krævet til vedligeholdelse af obligatoriske offentlige tjenester. .)
f) Antal brændstofstationer og dækreparatører, der skal bestemmes af guvernørerne / distriktsguvernoraterne, en for hver 50.000 indbyggere og en for hver 50 km intercityveje og motorveje, der krydser provinsgrænserne. -metoden, og markederne for on-call-brændstofstationer vil være åbne.),
g) Store faciliteter og virksomheder, der opererer strategisk inden for naturgas-, elektricitets-, oliesektoren (såsom raffinaderi og petrokemiske anlæg, termiske og naturgasomdannelsesanlæg),
h) Virksomheder, der distribuerer påfyldningsanlæg til drikkevand og drikkevand, aviser og køkkenrør,
h) Dyrehospitaler, dyrebedrifter og dyreplejecentre,
i) Nødkonstruktion, udstyr osv. For at øge kapaciteten i sundhedsydelser. virksomheder / virksomheder, der udfører aktiviteterne
i) Forudsat at dets placering er tilladt af Provincial / District Hygiene Board, de faciliteter, hvor produktion af basale fødevarer såsom pasta, mel og bageriprodukter, mælk, kød, fisk produceres og hygiejnematerialer, især papir, cologne-produktion og de råvarer, der er nødvendige til produktionen af ​​disse materialer. faciliteter, der er produceret,
j) Indenrigs- og udenrigstransport (inklusive eksport / import / transitkort) og logistikvirksomheder,
k) Hoteller og indkvartering,
l) Produktionsfaciliteter, der leverer emballage til sektorer såsom mad, rengøring og medicin,
m) Medarbejdere ved at indkvartere på byggepladsen / minedepladsen
eller store konstruktioner og miner under opførelse (Denne konstruktion er tilladt, hvis konstruktionen og indkvarteringen er inden for den samme byggeplads, medarbejdere fra et andet sted ikke har lov til at gå til stedet, og de, der opholder sig på byggepladsen, er ikke tilladt. ,
n) Avis-, radio- og tv-organisationer og avispresser,
o) Emnet for eksport, der tidligere er indgået kontrakt / forpligtet og skal dyrkes inden for den specificerede periode; varer, materialer,
arbejdspladser og faciliteter, der producerer produkter, udstyr (forudsat at de beviser deres aktuelle forpligtelser og overholder de nævnte betingelser),
b) Vegetabilske frugter angiver fredag ​​den 01.05.2020, hvor der er et udgangsforbud,
p) Landbrugskreditkooperativer, der sælger brændstof til landbrugsformål,
r) I løbet af begrænsningsperioden, under hensyntagen til de regnafhængige landbrugsaktiviteter, bestemmes det ved lodtrækning efter behovet, der skal bestemmes af guvernørerne / distriktsguvernoraterne; pesticider, frø, frøplanter, gødning osv. virksomheder, der sælger produkter relateret til landbrugsproduktion,
3- PERSONER I UNDTAGELSESOMRÅDE
a) Ledere, officerer eller ansatte i ”Åbne virksomheder, virksomheder og institutioner” inkluderet i overskriften (2) i dette cirkulære,
b) De, der har ansvaret for at sikre den offentlige orden og sikkerhed (inklusive private sikkerhedsansvarlige),
c) Emergency Call Centers, Vefa Social Support Units, Red Crescent og AFAD,
C) De, der har ansvaret for begravelsesbegravelser (religiøse embedsmænd, hospitaler og kommunale embedsmænd osv.), Og dem, der vil deltage i begravelserne til deres første grad, pårørende
d) Elektricitet, vand, naturgas, telekommunikation osv. De, der har ansvaret for vedligeholdelse af transmissions- og infrastruktursystemer, som ikke bør afbrydes og fjerne deres funktionsfejl,
e) Dem, der er involveret i transport eller logistik af produkter og / eller materialer (inklusive last) inden for rammerne af indenrigs- og international transport, opbevaring og relaterede aktiviteter,
f) Ældrehjem, plejehjem, rehabiliteringscentre, børnehjem osv. ansatte i social beskyttelse / plejecentre,
g) Dem med "særlige behov", såsom autisme, svær mental retardering og nedsyndrom og deres forældre / værger eller ledsagende personer,
h) Jernstål, glas, ferrokrom osv. De, der arbejder i afdelingerne på arbejdspladser, der opererer i sektorer, der kræver obligatorisk drift, såsom smelteovne i høj kvalitet og kold opbevaring,
h) Ansatte i databehandlingscentre for institutioner, organisationer og virksomheder, der har et udbredt servicenetværk, især banker, (med et minimumsantal),
i) Medarbejdere, der arbejder med produktion, forarbejdning, markedsføring og transport af planter og dyreprodukter med risiko for at ødelægge,
i) Græsning af kvæg og kvæg, der udfører biavlaktiviteter,
j) De, der vil fodre gaden dyr,
k) Det obligatoriske behov for kæledyr, begrænset til fronten af ​​deres ophold.
der går ud for at mødes,
l) Restauranter, restauranter og dessertsalg med brøddistributører under begrænsningen
dem, der har ansvaret for deres hjemstjeneste på deres steder, og dem, der er ansvarlige for service af købmandsforretninger, købmandsforretninger og købmandsforretninger mellem kl. 01.05.2020-09.00,
m) De, der har obligatoriske sundhedsaftaler (herunder blod- og plasmadonationer til Kızılay),
n) Sovesal, hostel, byggeplads osv. dem, der har ansvaret for at imødekomme de grundlæggende behov, som de, der opholder sig på offentlige steder, har brug for,
o) Ansatte, der risikerer at forlade arbejdspladsen på grund af arbejdsmiljø og sikkerhed (læge på arbejdspladsen osv.),
b) Dyrlæger
p) Inden for aktiviteter som f.eks. Plantning, plantning, sprøjtning, der kræves til kontinuiteten i landbrugsproduktionen, er de, der er tilladt af provinsielle / distriktshygiejne bestyrelser i henhold til regionale karakteristika, r) ​​tekniske servicearbejdere, forudsat at de er uden for at yde service,
s) De, der konstant venter på deres arbejdspladser i de timer / dage, hvor deres arbejdspladser er lukket,
u) Personale, der arbejder fredag ​​og i weekenden med at udføre offentlig transport, rengøring, fast affald, vand og kloakering, desinfektion, brand og kirkegård i kommunerne,
t) Transport, accept, opbevaring og salg af varer, materialer og produkter på markeder og købmandsforretninger mellem 01.05.2020-06.00 fredag ​​den 09.00, hvor der er et portforbud for ikke at hindre forsyningskæden, og efter kl. 03.05.2020 søndag den 18.00. Dem, der er ansvarlig for forberedelsesfasen (ingen varer, materialer eller produkter kan sælges under denne artikel.)
u) Medarbejdere i fremstilling og logistik af sprængstoffer, der bruges i minedrift, byggeri og andre store investeringsprojekter,
  • Med undtagelse af de nævnte undtagelser vil det være vigtigt for alle borgere at bo i deres hjem.
  • Rejsetilladelsesdokumenter er gyldige for udgangsforbudet.
  • Hvem har ansvaret for at etablere den offentlige orden, især sundhed og sikkerhed
    Kommunerne træffer nødvendige foranstaltninger for at sikre offentlig transport af offentlige embedsmænd i byen.
  • Med henblik på regelmæssigheden af ​​brødfordeling vil kommissionen blive dannet af kommissæren for bagerkammeret, lokal administration, politi og gendarmeri under formandskab af guvernørerne og distriktsguvernørerne, og en provins- / distriktsbrødfordelingsplan udarbejdes straks, og arbejdspladserne i provinsen / distriktet er ansvarlige for denne plan. fordelingsområder (kvarter / gade / gade skala) og køretøjslister, der tjener til hver distributionsregion, vil blive fastlagt. Bortset fra planlægning, der skal laves på denne måde, er det kun Vefa Social Support Units, der kan distribuere brød.
  • På fredag ​​01.05.2020, hvor der er udgangsforbud, foretages avisdistribution / salg gennem markeder og købmandsforretninger. På datoerne 02.05.2020 lørdag og 03.05.2020 søndag, vil avisdistribution kun ske gennem avisvirksomheders egne distributionskøretøjer, der fungerer som en ring, forhandlere af drikkevandsdistribution og Vefa Social Support Units (Det er vigtigt, at avisen distribueres til husene.)
  • Afgørelser om artikel i) i overskriften (2) på ”Arbejdsplads, virksomheder og institutioner, der skal være åbne” og (p) nummereret (3) i dette cirkulær af Provins / Distrikts Hygiejnemyndigheder senest 30.04.2020 torsdag dag tages indtil 22:00.
Ministeriet anmodede guvernørerne / distriktsguvernørerne om at tage de nødvendige beslutninger i overensstemmelse med den relevante lovgivning så hurtigt som muligt for at undgå problemer i praksis og ikke at forårsage klager. Nødvendig retssag vil blive indledt inden for rammerne af artikel 282 i den tyrkiske straffelov vedrørende adfærd, der udgør en forbrydelse i overensstemmelse med betingelsen for overtrædelsen, især til den administrative bøde i overensstemmelse med artikel 195 i den offentlige sanitetslov, for borgerne, der ikke overholder de trufne beslutninger.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar