Borgmester Şahin: 'Karşıkaya-tunnelen slutter så hurtigt som muligt'

præsident sahin karsikaya tunnel vil være færdig så hurtigt som muligt
præsident sahin karsikaya tunnel vil være færdig så hurtigt som muligt

Gaziantep Metropolitan-borgmester Fatma Şahin undersøgte det arbejde, hun startede ved hovedstængen, hvor biltrafikken faldt på grund af den nye type Corona Virus (COVID-19) -epidemi. Şahin, der også chattede med butiksejere, lyttede til hans problemer og ønsker.


I den nationale kamp mod Corona-virussen, der optager landets dagsorden på kort tid, er Metropolitan Municipality, der drager fordel af begrænsningerne for udgangsforbudet for bestemte aldersgrupper, afbrydelse af arbejdet i nogle erhverv og kræver ”Stay at Home” med cirkulærer udstedt af indenrigsministeriet og infrastruktur og infrastruktur. gik i gang med vejarbejder. I denne forbindelse følger Metropolitan-borgmesteren Fatma Şahin og hans team de arbejder, der udføres øjeblikkeligt og øjeblikkeligt. Præsident Şahin undersøgte keystone-renoverings- og reparationsarbejder udført af Governorship of Gaziantep i Karagöz Avenue, som var lukket for køretøjstrafik på bestemte tidspunkter, og præsident Şahin erklærede, at gaden, der kombinerer byens kommercielle liv med sin historiske struktur, vil tage sin nye form så hurtigt som muligt. Han mindede om, at han for de sidste syv år siden var under renovering under sit præsidentskab, og præsident Şahin sagde, at det gjorde det lettere at undgå den manglende trafik.

Borgmester Şahin var derefter et andet arbejde, der blev udført af Metropolitan sammen med sit team. Karşıyaka Han besøgte tunnelvejsudvidelsen. Şehitkamil og Karşıyaka Han sagde, at tunnelen, som er af stor betydning for ham, ikke kunne løfte den eksisterende belastning, og at det udførte arbejde ville afslutte så hurtigt som muligt.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar