7 16 regninger blev betalt på 100 timer med İmamoğlu's Suspended Invoice Application

Tusind regninger blev betalt i timen med den hængende ansøgning af
Tusind regninger blev betalt i timen med den hængende ansøgning af

İBB præsident Ekrem İmamoğlu delte de første data om applikationen "afventende faktura" fra hans sociale mediekonti. I henhold til de oplysninger, der blev meddelt af İmamoğlu, blev der i de første syv timer af ansøgningen betalt mere end 7 millioner lira på 16 100 familier i nød af filantroper.


Ansøgningen "suspenderet faktura", der blev lanceret af İBB præsident Ekrem İmamoğlu mandag den 4. maj, startede processen med at "modtage en suspenderet faktura". Imamoglu, fra konti på sociale medier, meddelte, at 16 tusind 100 familieregninger blev betalt af filantroper i de første syv timer. Det samlede antal betalte fakturaer er 2 millioner 73 tusind 580 lira. İmamoğlu, der delte de første data, der sagde "Istanbul ser ikke den hånd, der tager hånden, og Istanbul underskriver en meget smuk solidaritet," sagde, "ingen vil være i problemer i denne by, vi er og vi er altid sammen."

Et nyt trin

Imamoglu sagde, ”Vi tager et nyt skridt i applikationen“ Suspended Invoice ”. De kan ikke bringe brød til deres hjem. Livet bliver sværere dag for dag. Denne tabel viser os, at vi er nødt til at styrke solidariteten endnu mere. Som İBB fortsætter vi med at yde madhjælp, hjælp til indkøbskort og kontantstøtte til titusinder af familier hver dag. Dog er livet ikke begrænset til dette. Borgere har også fakturaer, der ikke kan betales på grund af indkomsttab. På grund af den pandemiske proces blev betalingerne til vandregningen udsat i Istanbul i 2 måneder. Efter 3 måneder betales disse fakturaer dog sammen med de eksisterende fakturaer. Med andre ord, som en akkumuleret gæld vil den tvinge de nødlidende. Desværre var det ikke muligt at udskyde faktura lovligt i naturgas. Som IMM tager vi endnu et skridt for at øge solidariteten med de familier i nød i disse vanskelige dage. I denne proces kontakter mange af vores borgere os med en følelse af solidaritet og deler deres ønske om at støtte vores økonomisk vanskelige borgere. De spørger: "Hvad kan jeg gøre?"

Nu samler vi dem, der har behov for at betale deres månedlige regninger og vores velgørende borgere, der ønsker at imødekomme disse behov på deres vegne. ”

Hvad er en suspenderet fakturaansøgning?

Applikationen “hængende faktura” implementeret af IMM sigter mod at bringe familier i nød og filantroper sammen i disse vanskelige dage. https://askidafatura.ibb.gov.tr Familierne i nød, som er godkendt af IMM, efterlader de regninger, de har svært ved at betale. Alle, der kan få adgang fra den samme adresse, bidrager også til solidaritet ved at betale, hvad de ønsker, fra de fakturaer, der er tilbage til dette system. Således udvikles en solidaritet, hvor den givende hånd ikke ser hånden, og de nødlidende familier er noget lettet.

Hvem kan efterlade suspensionen faktura?

Kun dem, der er godkendt af IMM til social bistand, kan forlade fakturaen. De, der ikke har anmodet om socialhjælp før https://sosinc.ibb.gov.tr Han kan starte denne proces ved at stille en anmodning kl. IMM afslutter gennemgang af socialhjælp meget hurtigt og godkender de behov. Fakturaerne, der skal suspenderes, skal tilhøre dem, der er godkendt som i nød.

Hvem kan få suspenderet faktura?

Enhver, der giver et budget, kan vise solidaritet med en trængende ved at modtage en faktura gennem det samme system.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar