Ansøgninger om rejsetilladelse til teproducenter startede

Ansøgninger om rejsetilladelse til teproducenter startede
Ansøgninger om rejsetilladelse til teproducenter startede

Vefa-socialstøttegrupperne, der blev dannet under koordinering af guvernørskaber og distriktsguvernører, udviste stor loyalitet på 53 dage. Loyalitetsgrupperne, som nåede 53 husstande på 5.674.281 dage, tilvejebragte alle behovene hos mennesker over 65 år med kronisk sygdom, fra pensioner til mad, medicin til hygiejneprodukter.


Inden for rammerne af coronavirus-foranstaltninger blev Vefa Social Support-grupper oprettet under koordinering af guvernørskaber og distriktsguvernører for at imødekomme behovene hos de over 65 år med portforbud og kroniske sygdomme. Loyalitetsstøttegrupper, der startede deres aktiviteter den 22. marts, tilfredsstiller fortsat behovene hos mennesker over 65 år med dem med kronisk sygdom. Kravene fra vores borgere, der rapporterer deres behov på 112, 155, 156 og andre numre, imødekommes øjeblikkeligt af de offentlige ansatte som politi, gendarmeri, vagt, AFAD-personale, lærere, religiøse embedsmænd og frivillige fra ikke-statslige organisationer og føres til deres hjem.

I alt 22 opkald, inklusive 13 opkald af 112, 2.245.669 opkald af 155, 771.243 opkald af 156, og 338.047 opkald fra andre numre blev foretaget mellem datoerne 2.741.071. marts-6.096.030. maj. I disse opkald blev behovet for 5.674.281 voksne dækket af sociale støttegrupper.

806.767 Rejsetilladelsesattest godkendt

Inden for rammerne af coronavirus-foranstaltninger blev inter-provinsielle rejsebegrænsninger anvendt, og provinserne, der er omfattet af begrænsningen, blev standset, med undtagelse af undtagelser fra luft, hav og land.

På grund af deres behandlingsbehov kan borgere indtaste provinserne med byens ind- og udrejserestriktioner, der er døde på grund af deres første klasse pårørende / alvorligt syge, som ikke har været i stand til at komme og bo hos en inden for de sidste 5 dage og andre (militærtjeneste, fængselsfrihed osv.) På grund af at være i stand til at komme ind. Rejsetilladelse Ansøgninger kan foretages elektronisk via e-regerings indenrigsministeriets e-ansøgningssystem og ALO 199 Vefa kommunikationssystem.

I denne sammenhæng er der blevet fremsendt 29.03.2020 ansøgninger gennem Vefa-kommunikationssystemet siden 1.980.795. 806.767 af disse ansøgninger blev godkendt. Af de godkendte rejsetilladelsesdokumenter var 189.386 til terapeutiske formål, 94.220 var midlertidigt i forskellige provinser, 80.875 var pårørende eller alvorligt syge, 4.375 var teproducenter og ledsagere, og 437.911 var andre ansøgninger. Anmodninger om rejsetilladelse evalueres af rejsetilladelsesborde, der er etableret i alle provinser og distrikter. Som et resultat af evalueringen informeres ansøgerne via SMS.

Ansøgninger om rejsetilladelse til teproducenter / fabrikanter startet

Derudover 15 provinser med rejsebegrænsninger og teproducenter af Çaykur og dem, der bor i en af ​​provinserne med en eller flere af disse provinser på deres rejseruter, til de provinser, hvor tehaverne er placeret fra 19:24.00 tirsdag den XNUMX. maj for den første tidsalder i våd tehøst. vil være i stand til at rejse på betingelse af at tage.

Inden for dette omfang startede ansøgninger om rejsetilladelse kl. 199 ved det elektroniske e-regerings e-applikationssystem og Alo 09.00 Vefa-kommunikationssystem.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer