Ministeriet for Indre Anliggender Dømmede guvernørers cirkulær om byens indrejse og udgangsforanstaltninger

begrænsningen af ​​indgangen til storbyen og zongulda er blevet forlænget indtil maj
begrænsningen af ​​indgangen til storbyen og zongulda er blevet forlænget indtil maj

Indenrigsministeriet sendte et cirkulære om 81 bystyreverv om "Foranstaltninger til indrejse / udgang i byen". At være Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mardin, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Zircon, Tekuld, Alle indgange / udgange til land, luft og sø (offentlig transport, privat køretøj osv.), Der skal konstrueres med i alt 24, var begrænset i 15 dage. På den anden side er indgang / udgangsbegrænsninger, der skal foretages med luft, land og sø til provinserne Aydın, Antalya, Erzurum, Hatay, Malatya, Mersin og Muğla, blevet fjernet.


I cirkulæret sendt af ministeriet til guvernoraterne, fysisk kontakt, åndedræt og så videre. Det blev mindet om, at coronavirus-epidemien (Covid-19), der øger antallet af mennesker, der er inficeret ved at blive overført meget hurtigt, er afgørende for at reducere social mobilitet og interpersonel kontakt og for at give social isolering for at håndtere risikoen for folkesundhed.

Ellers blev det anført i cirkulæret, at spredningen af ​​virussen ville fremskynde, hvorfor antallet af sager og behovet for behandling ville stige, hvilket øger risikoen for, at borgerne mister deres liv, og dette ville medføre alvorlig forringelse af folkesundheden og den offentlige orden.

For at sikre social isolering ved at reducere mobilitet og menneskelig kontakt med cirkulæret, der sendes til guvernørerne, er ministeriets 30 provinser, der skal foretages af land, luft og sø, begrænset i 15 dage, igen er begrænsningens varighed 04.05.2020. Han mindede om, at han blev forlænget indtil 24.00 mandag.

På det nåede tidspunkt var stigningen i sager, faldet i virkningerne af den nævnte epidemi, stigningen i antallet af forbedrede sager, faldet i antallet af intensivpatienter og intuberede patienter osv. I retning af de mulige risici, der kan opstå med en anden bølgeepidemi sammen med den positive udvikling i retning, anføres det, at foranstaltningerne til at begrænse indgangen / udgangen til Zonguldak-provinsen og de 30 provinser i storbystatus blev evalueret i præsidentskabet, der blev afholdt under formandskab for præsident Recep Tayyip Erdoğan.

I tråd med evalueringerne

Mens man fjerner restriktionerne for indgang / udgang, der skal foretages til Aydın, Antalya, Erzurum, Hatay, Malatya, Mersin og Muğla med fly, land og hav, Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, Istanbul, Izmir, Kahramanmara Begrænsningen for alle indgange / udgange til Kocaeli, Konya, Manisa, Mardin, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Trabzon, Van og Zonguldak provinser er besluttet at fortsætte i vores 24 provinser nævnt ovenfor.

I de rammer, der er udarbejdet af de tidligere sendte cirkulærer, erklærede ministeriet, at de følgende foranstaltninger skulle træffes af de relevante guvernører i overensstemmelse med artikel 11 / C i den provinsielle administrationslov og artikel 27 og 72 i den generelle sanitærlov.
Ifølge dette

1) Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mardin, Ordu, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekakdain og Tekirdağ, provins, alle indgange / udgange der skal foretages ad land, luft og sø (offentlig transport, privat køretøj osv.) fra grænserne til vores 24 provinser i 15 dage, fra 4:2020 mandag 24.00. maj 19 til 2020:24.00 tirsdag den XNUMX. maj XNUMX stoppes midlertidigt indtil.

2) Det vil være vigtigt, at alle borgere, der bor / opholder sig i disse provinser, bliver i deres provinser i den specificerede periode.

3) Interessen for begrænsning af byens indgang og udgang (a), (b) De procedurer, principper og undtagelser, der er fastlagt i vores cirkulære, vil også være gyldige for den begrænsningsperiode, der er indført i denne cirkulær.

I overensstemmelse med den relevante lovgivning blev guvernørerne vedrørende foranstaltningerne bedt om straks at træffe de nødvendige beslutninger for ikke at forårsage problemer i praksis og ikke forårsage voldsoffer.

Nødvendig retssag vil blive indledt inden for rammerne af artikel 282 i den tyrkiske straffelov vedrørende kriminelle handlinger i overensstemmelse med de relevante artikler i loven i henhold til artikel 195 i den almindelige sanitetslov for borgere, der ikke overholder de trufne beslutninger.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar