Kinas eksport af mælk og mejeriprodukter åbnede

Kinemælk og eksport af mejeriprodukter åbnede den
Kinemælk og eksport af mejeriprodukter åbnede den

Handelsminister Ruhsar Pekcan rapporterede, at Tyrkiet ophævede hindringerne for eksport af mælk og mejeriprodukter vil blive afholdt i Kina.


Ministrene Pekcan, der delte sin Twitter-konto, Landbrugs- og Skovbrugsministeriets samarbejde med Handelsministeriet, intensivt indgreb som et resultat udført med bidrag fra den kommercielle rådgiver fra Tyrkiet annoncerede, at det har ophævet hindringerne for eksport af mælk og mejeriprodukter i Kina.

China Customs General Administration og erklæringen fra at være i stand til at eksportere til Kina af mælk og mejeriprodukter fra det tyrkiske firma Pekcan, hvilket angiver, at meddelelsen af ​​listen, "I denne sammenhæng fører vores branche til 54 virksomheder i stand til at udføre eksport af kinesiske mejeriprodukter. Det er glædeligt at åbne det kinesiske marked, som er en af ​​de vigtigste mejeriimportører i verden, med cirka 6 milliarder dollars, for vores tyrkiske eksportører. Held og lykke til vores eksportører. ” brugte udtryk.

Undersøgelser vil blive gennemført for at få en plads på det kinesiske marked.

Ifølge en erklæring afgivet af ministeriet om spørgsmålet, G20 Leaders 'Summit i anledning af 14. november 2015 til Tyrkiet, der skal eksporteres til Kina, mælk og underskrev protokollen om veterinære og sanitære forhold for mejeriprodukter, sagde China Customs General Administration, at et teknisk team kom til Tyrkiet besøgte virksomhederne på stedet.

I den mellemliggende periode under gennemførte intensive interventionsresultater blev China Customs General Administration fra Tyrkiet med erklæringen til 54 virksomheder om at eksportere mælk og mejeriprodukter fra Kina tilladt i forskellige produktlinjer.

I denne sammenhæng vil der blive gjort en indsats for at få en plads på det kinesiske marked, og markedsdiversificering sikres ved at udvide indsatsen for markedsadgang til også at omfatte andre lande i Fjernøsten.

Undersøgelser vil være fokuseret på at øge markedsandelen for landbrugsprodukter, især mejeriprodukter, i den nævnte geografi.Vær den første til at kommentere

Yorumlar