Martyr Basic Boxwood Ship vil få hærene til at elske havet

sehit grundlæggende fortøjet skib vil få hærene til at elske havet
sehit grundlæggende fortøjet skib vil få hærene til at elske havet

På trods af det faktum, at Ordu har en kyst til havet, kan det ikke drage fordel af havet på enhver platform. Mehmet Hilmi Güler fortsætter med at påtage sig projekter, der vil gøre byen fred med havet.


I denne sammenhæng udfører Ordu Metropolitan Municipality, der tog vigtige beslutninger for at integrere Ordu med havet, vedligeholdelses- og reparationsarbejde for at bringe skibet med navnet Şehit Temel Şimşir til turisme. Metropolitan Municipality, der har rehabiliteret mange steder såsom motoren, loftet, elektricitet og de mekaniske accenter på skibet, som har vendt sig til ophugning, gennemgår også indvendig udsmykning for at gøre skibet mere anvendeligt.

FLERE-FORMÅL STEDER VÆRE FUNDET

Inden for projektets anvendelsesområde, som vil yde et stort bidrag til den maritime turisme og gøre borgere i Ordu ligesom havet; Der vil være steder, der appellerer til borgere som en restaurant, cafeteria, bryllupshall, legeplads, levende musikområde. Mens møderne også afholdes på skibet med en kapacitet på 600 mennesker, kan ture også arrangeres.

“DET VIL VÆRE ET EKSEMPELSTAD MED ARMYHAVET”

Ordu Metropolitan Mayor, der udtrykte, at der blev udført projekter for at forene Ordu med havet, ordfører af Ordu Metropolitan Dr. Mehmet Hilmi Güler sagde: ”Det er en by, der appellerer til folks øjne med sin hær grøn og blå. Vi har mange forskellige former for turisme. Men indtil videre har Ordu været bange for at bruge havet og har ikke været i stand til at drage fordel af havet. Som Ordu Metropolitan Municipality implementerer vi projekter, der får Ordu til at fred med dens hav. Ordu, som er en forbilledlig by i enhver forstand med de værker, vi vil implementere i denne forstand, vil være et eksempel med dens hav.

"Vores borgere vil blive passeret til skibet

Med hensyn til, at holdene udførte et feberarbejde på det lejede skib, sagde borgmester Güler: ”Vi ser ikke meget mobilitet i vores hær, der er ved kysten af ​​Sortehavet, uanset om det er vinter eller ikke. Vi ønsker at bringe mobilitet til havet og vores borgere til at blive involveret i denne mobilitet. På den måde lejede vi et skib ved navn Şehit Temel Şimşir fra vores kommune torsdag. På dette skib arbejder vores teams feberligt. På skibet, der er skrotet, udfører vores teams vedligeholdelse og reparation, inklusive indvendig udsmykning. Dette skib, designet med forskellige koncepter, vil omfatte mange steder fra sin restaurant til bryllupshallen. Skriftligt med vinteren vil vores borgere være i stand til let at bruge dette skib. Når arbejdet er afsluttet, vil vores borgere bruge en masse tid på skibet. ”

Dette diasshow kræver JavaScript.Vær den første til at kommentere

Yorumlar