Togskema Hvornår skal jeg starte?

hvornår starter togene
hvornår starter togene

TCDD Tasimacilik planlægger at genstarte High Speed ​​Train (YHT), regionale tog- og konturtogtjenester, som er blevet suspenderet på grund af coronavirus-udbruddet i juni, hvis der ikke er ændringer.


Nogle regler blev indført for "overgangsperioden". Følgelig vil tog transportere passagerer med 50 procents kapacitet. Umaskede passagerer føres ikke til tog. Passagerer får billetter på forhånd. Den vil kun sidde på det sæde, de har købt. Han kan ikke rejse i et andet sæde. Der er ingen ændring i billetpriser. Tog vil blive desinficeret.

Her er de nye regler, der skal anvendes på tog

Nogle regler gælder i "overgangsperioden". Disse er som følger:

  • YHT'er vil bære passagerer med 50 procents kapacitet.
  • Umaskede passagerer føres ikke til tog. Passagerer skal komme med deres masker.
  • Passagerer får billetter på forhånd. Den vil kun sidde på det sæde, de har købt. Han kan ikke rejse på et andet sæde.
  • Der er ingen ændring i billetpriser.
  • Tog vil blive desinficeret.

Togene har tomme sæder til sundhed bag vognene ”

”Togene kører også med en kapacitet på 50 procent. Der vil være tomme sæder til sundheden bagpå. Økonomisk og psykologisk støtte er nødvendig for, at borgeren kan vænne sig til den nye periode. Det er nødvendigt at ofre for at genvinde dem. Ifølge undersøgelser er flyselskabet ikke i stand til at fange januar-tallene, selv i denne sæson næste år. Der er lignende tal på toget. Nationens liv vil nu ændre sig.

Tyrkiet Railway Kort

Hvornår begynder YHT-ekspeditioner?

Han oplyste, at sæderne på togene var arrangeret således, at de kunne justere afstandene mellem sæderne i henhold til de ændrede regler for social afstand efter YHT Coranavirus, der var drevet af TCDD Taşımacık AŞ. Billettsalget til YHT-flyvninger, der starter i midten af ​​juni, vil være på internettet igen.

Kort over Tyrkiet Fast Train1 Kommentar

Yorumlar