Erzurum lufthavn erklæring fra minister Karaismailoğlu

minister lufthavn forklaring fra minister karaismailogl
minister lufthavn forklaring fra minister karaismailogl

Karaismailoğlu, der kom til byen sammen med ministeren for landbrug og skovbrug Bekir Pakdemirli efter den 3 millioner betonstøbtceremoni deltaget af præsident Recep Tayyip Erdogan fra præsidentkomplekset foretog undersøgelser i Erzurum lufthavn.


Karaismailoğlu mødtes med guvernør Okay Memiş, AK-partiets Erzurum-stedfortrædere Selami Altınok og Zehra Taşkesenlioğlu Ban og Metropolitan Municipality borgmester Mehmet Sekmen, AK-partiets provinsformand Mehmet Emin Öz og de relevante parter i mødelokalet i lufthavnen.

Karaismailoğlu sagde i en erklæring til journalisterne efter mødet, at de udvekslede synspunkter om de igangværende transportprojekter.

Karaismailoğlu, der sagde, at de undersøger værkerne i forbindelse med "CAT 3A System", hvis installation startede i Erzurum lufthavn, sagde:

”Vi har lagt det sidste punkt om lufthavnsbanen, der besætter Erzurums dagsorden meget. Forhåbentlig kommer vi her inden udgangen af ​​juli, og vi åbner denne lufthavn sammen. Forhåbentlig har vi ikke problemer efter det, vi følger sagen nøjagtigt. Jeg håber, at denne undersøgelse kan tages i brug i Erzurum igen på en smuk dag i juli.

Vores venner følger emnet. Vi vil gøre vores del for at få gjort arbejdet med det samme. Vi åbner den her på den dato, vi giver. ”


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer